Stanić: DPS će brzo na stub srama

0

Ovih dana iz Vlade stižu informacije i odluke koje pokazuju da se sistem ubrzano urušava i da nas ne može ništa iznenaditi od DPS-a i satelitskih partija, kazao je Mirko Stanić, portparol SDP, nakon što je Vlada Crne Gore objavila spisak službenika koji su tužili državu.
“Taman što smo od Monstata saznali da građani mogu da žive od 2.06 eura, Zavod za zapošljavanje je u januaru mjesecu izbrisao 5000 nezaposlenih sa biroa i time “efikasno” smanjio nezaposlenost za 10 odsto u jednom mjesecu, što je svjetski rekord. Juče su, međutim, građani dobili ozbiljan razlog da se zabrinu da li u Vladi ponestaje zdravog razuma, jer je objavljen spisak službenika koje je ova država na razne načine oštetila i koji su svoje pravo tražili pred nadležnim organima ove države”, smatra Stanić.
Kaže da to što nekome nije islaćivan topli obrok, prevoz, prekovremeni rad ili išao na odmor po 4-5 godine je izgleda puno veći udar na domovinu, nego što je brat premijera zbog greške premijera naplatio 10.500.000 eura navodne štete.
“Glavni grad se nije pridružio gonjenju Miomira Mugoše kojeg je Tužilaštvo okrivilo za zloupotrebu u kojoj je Podgorica oštećena za preko 6.000.000 eura, ali Vlada goni nekog ko je naplatio pošteno zarađenih 85 eura prekovremenim radom”, navodi Stanić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.