Stabilno naprijed za Danilovgrad: Nećemo dozvoliti da neznanje i nesposobnost unište budućnost našeg grada

0

U susret predstojećim lokalnim izborima sinoć u Danilovgradu u prepunoj sali Centra za kulturu održana je tribina mjesnih zajednica Danilovgrad 1, Danilovgrad 2 i Orja Luka na kojoj su, između ostalog, predstavljeni kandidati za odbornike sa izborne liste “Prava stvar – Stabilno naprijed za Danilovgrad”.

Prisutne je pozdravio predsjednik Opštine Danilovgrad Branko Bošković koji je istakao da mu je pripala velika čast i odgovornost što je nosilac liste na kojoj se nalaze pametni, vrijedni i perspektivni ljudi.

“Siguran sam da smo odabrali prave ljude koji imaju viziju i koji su kadri da donose prave odluke, te da će oni u budućem period činiti prava djela za naš Danilovgrad”, rekao je Bošković.

Kandidatkinja za odbornicu Marija Popović osvrnula se na period tokom protekle dvije godine u kojem je, kako je kazala, naša država u potpunosti devastirana.

“Zdravstveni sistem se nalazi na koljenima, ne treba posebno znanje iz oblasti ekonomije da bi se vidjelo da naš ekonomski sistem puca po šavovima. Čini se da su naši politički oponenti strateški smišljeno uništavali naš kulturni obrazovni sistem atakujući na taj način na nas mlade znajući da ukoliko nam ugroze kvalitetnu kulturu i obrazovanje, ruše mlade ljude kao najznačajnije nosioce jednog društva. Na taj način žele nam urušiti kompletno društvo, što im nećemo dozvoliti”, poručila je Popović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.