Šta su Demokrate govorile prije godinu dana: Đeljošaj u mafijaškom stilu prijeti našem funkcioneru Štjepanu Camaju!

0

Prije samo godinu dana Demokrate Crne Gore su javno optuživale Nika Đeljošaja, budućeg prvog čovjeka Tuzi, čiji izbor sada podržavaju, da je u maniru mafijaša prijetio njihovom funkcioneru Štjefanu Camaju. Tada su Demokrate govorile za opciju koju predstavlja Đeljošaj da ona kad mi osvojila mandat ne bi pregovarala sa opozicijom, nego sa DPS-om kojem moraju da vraćaju dugove.

Danas, Camaj i Demokrate podržavaju Đeljošaja i Albanski forum u Tuzima, pa ostaje nejasno kad su bili iskreni kad su govorili o Đeljošaju, prije godinu dana ili danas.

U nastavku teksta objavljujemo saopštenje Demokrata iz maja 2018. godine.

“Štjepan Camaj je na albanskom jeziku iznio stav da i kad bi, kojim slučajem, Albanska alternativa, i osvojila mandat na podgoričkim izborima, ona ne bi pregovarala s opozicijom jer bi svojim šefovima u Podgorici morala da vraća dugove. Očito je da je ova Camajeva rečenica pogodila u suštinu uloge Albanske alternative na podgoričkim izborima, pošto je Nik Đeljošaj, nakon ovog stava predsjednika Demokratskog savjeta Demokrata, njemu, na albanskom jeziku, putem platforme Viber, uputio prijetnju: “I ke 48 ore me spjegua kyt fjalin e funfit! Ose me me kerrkua falje” (”Imaš 48h da objasniš ovu poslednju rečenicu ili da tražiš izvinjenje”). Ovo je klasična mafijaška poruka, koja neodoljivo podsjeća na Đukanovićevu od prije neki dan da novinari pucanj u Lakić treba da shvate kao upozorenje”, navode iz Demokratske Crne Gore.


Skrinšot teksta iz maja 2018. godine

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.