Srpski telegraf: Iza masakra u Njemačkoj stoji Filip Korać!

0

Masakr pripadnika “škaljarskog klana” u stanu u njemačkom gradu Forst naručio je Filip Korać, tvrde dobro obaviješteni izvori Srpskog telegrafa.

Taj list prenosi da je prvi čovek Luke Bojovića na ovaj način želio da se osveti svjedoku-saradniku koji ga je raskrinkao i otkrio da on stoji iza brojnih zločina, među kojima je i ubistvo navijača Partizana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi.

Za Koraćem je početkom godine raspisana crvena Interpolova potjernica zbog sumnje da je podstrekivao na ubistvo Blaže Đurovića (39), koji je 10. marta 2018. izrešetan ispred kuće na Dušanovcu u Beogradu.

Međutim, nakon hapšenja jednog od Koraćevih pucača, koji je rinešio da propjeva kako bi izbjegao maksimalnu robiju, istraga oko ovog odbjeglog mafijaša polako se širi. Ovaj svjedok-saradnik odlučio da ispriča o svim zlodjelima u koje je umiješan Bojovićev saradnik.

– Korać je mjesecima u bjekstvu, a svaki trag gubi mu se nakon raspisivanja potjernice zbog ubistva Đurovića. Kada je čuo da ga je dojučerašnji saradnik ocinkario istražiteljima, smislio je pakleni plan. Pošto nije mogao da dođe do krtice, naredio je da pobiju njegove saradnike, među kojima je blizak rođak svjedoka-saradnika. Napadači su upali u štek u kojem su se skrivala četvorica mladića i otvorili vatru tako da ovi unutra nisu imali kad ni da reaguju – objavio je Srpski telegraf.

U ovom obračunu ubijeni su Darko Mijović i Nikola Jovanović zvani Debeli, dok su teško ranjeni Miloš Vesković i Miloš Pavićević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.