“Srpski telegraf”: Brano glavni čovjek za povezivanje svih narko bosova u regionu!

27

Najmanje desetak strana dosijea koji je ispisivala crnogorska tajna služba balkanskog dona, Branislava Mićunovića, zvanog Brano odnose se na njegove veze sa jednim od glavnih finansijera terorističkog OVK Naserom Keljmendijem, ali i Naserom Orićem, jednim od komandanata unutar Armije BiH.

– Mićunović je na zahtjev jednog od mafijaških bosova koji se u Srbiju vratio iz Amerike bio angažovan na planu povezivanja pomenutog kriminalca sa Naserom Keljmendijem. Keljmendi je u tom trenutku bio na čelu značajne organizacije koja je djelovala u cijelom regionu i bila uključena u ilegalnu trgovinu narkoticima, cigaretama, oružjem, naftnim derivatima, skupocjenim automobilima… Konkretno, kontakt koji je uspostavljen odnosio se na kupoprodaju izvjesnih ugostiteljskih objekata u Sarajevu – navodi se u papirima crnogorske službe.

Raspolaže se, stoji u izvještaju i saznanjima o Mićunovićevim kontaktima sa Naserom Orićem.

– S Orićem je bio u bliskoj prijateljskoj vezi. Postoje indicije da su imenovani svojevremeno realizovali poslove u vezi s prinudnom naplatom dugovanja i pranjem novca, pri čemu je Orić uglavnom postupao po Mićunovićevim nalozima, prije svega, na planu sklapanja poslovnih aranžmana sa pripadnicima drugih kriminalnih grupacija u regionu. Mićunović je tako u jednoj prilici izrazio spremnost da udovolji Orićevom zahtjevu da, u saradnji s Milanom Ševom, licem iz Krimogene sredine, posreduje u povraćaju 300.000 eura izvjesnom Orićevom prijatelju, za kojeg se ne raspolaže identifikacionim podacima – utvrdiil su crnogorski operativci.

Inače, narko bos Naser Keljmendi koji je, priveden u Loznici, priveden je 19. februara ove godine. Keljmendi se pojavio u jednom hotelu na ulasku u Loznicu. Oko 13.30 časova čule su se sirene i nekoliko policijskih vozila, koja su se uputila ka hotelu, gdje je bio Keljmendi. Policajci su ga, odmah priveli.

Prema nezvaničnim informacijama, priveden je u svojstvu građanina, a prilikom hapšenja kod njega nije pronađeno ništa što bi moglo da se “kači” za bilo koje krivično djelo.

(Kurir.rs/Srpski telegraf)

27 Comments
 1. Darko komentariše

  Opet price i bajke Srbijanskih sluzbi . Inace ovaj portal je tim i poznat . Crtat metu covjeku nije Crnogorski . No od ovig cetnickih bitangi nista novo .
  Samo nemojtd kukati posle svega

  11
  70
  1. Niksic hrabri komentariše

   Zamisli kolik ti moras biti prnal i moron kada vranis monstruozne ubice iz dps narkoklana brace djukanovic

   57
   8
   1. Darko komentariše

    S sto se ti kurcis ?? Evo vam ga sve ove godine nego pisete ko kukavice podle !!
    A Brano je castan i posten no to vam smeta pa lajete

    8
    47
    1. Darko komentariše

     A sto se narko dilera tice tu je vas Vucic sa Jovanicom na 1 mjesto ali to ne pominjete

     10
     36
     1. Jovan komentariše

      Darko
      Pozdravio te Vaso

      18
      1
  2. NikšićGolijaKiM komentariše

   @Darko
   Jes, đe nađoše oni da crtaju metu dobrodušnom čovjeku koji nije mrava zgazio! Kako se usuđuju poštenog čovjeka povezivati sa krmetom keljmendijem! Pa taj pošteni vaš čika brana na duši ima min. 20 ljudi iz CG a da ne pričam o BG i iz ranijeg perioda dok je bio u službi fašističke komunističke bagre pa je išao po inostranstvu da smiče ljude koji su smetali fašističkoj komunističkoj bagri !!! To ti je oličenje nečovjeka na kojeg se ugledaš! SMRDA LjUDSKA eto šta je taj krmak, zajedno sa svinjama Đukajima!!! Samo polako, sve će doći na naplatu!

   30
   3
   1. Darko komentariše

    Pa kad si iz Niksica sto ga nisi nekad pitao ??? Nego se sad krijes i iza tastature lajes ,,, Brano je castan covjek a mozes i ti i takvi da mu kurac popusis Siso jedna

    3
    24
    1. NikšićGolijaKiM komentariše

     @Darko
     Nikada se nijesam krio od bilo koga… a ovdje da pričam šta sam ja imao privatno s tim ološem ljudskim i da dijelim po portala, pa mislim bilo bi smiješno pričati o tome na portalima. A to da krmadima i svinjama kažem da su svinje , moram, jer su svinje koje su nanosile zlo ljudima u CG , pa možda i mojoj pordici , ali o tome ođe ne želim pričati! A slušaj ti smradu, pizdo… izigravaj ti ođe nekog srconju sakriven iza tastature pišljivko raspali !!! Nabijem vas sve zajedno na onu stvar i tebe i čika branu i đukaje i svu vašu paščad lajavu!!! Jedino što zna taj šljam koji muda nema stati čovjeku pred oči , već im je sav posao da iskaču iz žbunja ko pizde raspale i podmuklekoje nikad čojstva i junaštva imale gnjido smrdljiva!!! Popišam vam se na glavu mamu vam jebem!!! Doćiće i taj dan za koji se molim evo 20 god. da ta bagra ostane bez zaštite policije , a onda ćemo da vid8imo tu njihovu hrabrost!!! A tebe se najebem majke majmunčino pederska!!!! Fukso jedna kriješ se iza tih tipki mamu ti jebem!!!

     28
     1
     1. NikšićGolijaKiM komentariše

      @Darko
      Popišam se i tebi i njemu na tu vašu čast, mamu vam jebem raspalu!!!

      25
      1
     2. Sotonjara! komentariše

      Ti si oveći pakšu, oca ti jbm kukavičkog

     3. NikšićGolijaKiM komentariše

      @Sotonjara!
      Samo moli Boga da ne saznam ko si!!! Vaša hrabrost se svodi na skrivanje ili iza tastature ili u žbunju mamu vam vašu raspalu!!! Nek ti je samo Bog u pomoć SVE TI JEBEM!!!

   2. NK Komita komentariše

    E za to dok je bio “dio fašističke komunističke bagre” ne znam, ali ako je skratio za glavu kakvu bradatu četničinu po nalogu UDBE, nek mu se dabogda na dobro vraćalo. Amin!

    1
    6
  3. Analiza komentariše

   Sram te bilo udbasu stari!

 2. Maja komentariše

  Da li je vijest potvrdjena od Alo,-a Tv Pink-a, Informera i Happy Tva a demantovana od strane Pobjede i TVCG. Koji li su vama vjerodostojni izvori informacija!!!!
  P.S. ne ulazim u tacnost informacije, irelevantno je da li je tacna ili nije kao razlog za pisanje mog komentara.
  Ako bi bila tacna, ne bih se uopste iznenadila, kad je uradio sto je uradio ispred Urgentnog, droga je jos perje za taj zlocin.

  14
  1
 3. Kontra revolucija komentariše

  Bezakonje nema granicu !.
  Samo, ako je tacno onda je bruka da Brano saradjuje sa koljacima roda svoga !.

  17
  1. Maja komentariše

   @Kontra Revolucija
   Brano ne saradjiuje sa “koljacima” CG nego “koljaci” CG saradjuju sa njim. . On je glavni implementator naredbi”mozga” klana, ostali ” koljaci”, kako ih nazvaste, su njegovi i terenski radnici koji izvrsavaju sto “mozak” ( gazda) naredi. Kad mu ode Sef, ide i Brano iza resetaka. Prosto k'o pasulj.

  2. NK Komita komentariše

   Kojega roda, ako je srpskoga nije mu vala ni za šta zamjeriti.

 4. Борко komentariše

  Brano je sve samo nije častan…

 5. Serdar komentariše

  Nekadasnji najbolji drug i kum Giske Bozovica sada sa Naserom Oricem. c c c

  23
  3
  1. Darko komentariše

   Najbolji i ostao takav !!
   Postuje prave Srbe koji su ponos Evrope !! Ne i cetnicke rulje i horde litijasa kukavica
   Zato ga i mrzite kukavice i izdajnici

   2
   19
   1. Listantisatanista komentariše

    I on je bio četnik.

 6. Vitez komentariše

  Brano Micunovic stara matora Špijunčina koja je špijala na sve strane,stari lisac udbe,i velika junačina koja ubi momka u invalickim kolicima toliko o tome patrioti do jucerasnjega Srbina

  19
  2
  1. Milan komentariše

   Ubi momka ispred KBC-a i u DPS Crnoj Gori ne dobi za to dana zatvora. Pakao

 7. DjangoBoj komentariše

  Brano je stari olinjali lisac nista nije cudo

  10
  1
 8. Radenko komentariše

  Smece prodano. Da ima vlasti ovaj bi bio na teskoi robiji !

  10
  1
 9. Stefanos komentariše

  Milov prvi covjek za sve prljave poslove.

 10. Monika komentariše

  Milov glavni covjek za sve prljave poslove. Pomaze mu oko izbora

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.