Srpska narodna partija: NATO lobisti truju narod lažima protiv Rusije

1

Srpska narodna partija oglasila se saopšenjem da se poslednjih dana u Srbiji vodi kampanja protiv Rusije i predsednika Vladimira Putina.

U prethodna tri dana svedoci smo agresivne kampanje protiv Rusije i predsednika Vladimira Putina koju sprovode pojedinci koji se srpskoj javnosti predstavljaju kao ugledni političari, analitičari i novinari.

Ovih dana oni ogoljeno ispoljavaju svoju mržnju prema Rusiji optužujući ovu zemlju da stoji iza nasilja u Beogradu.

Ovi pojedinci godinama truju srpsku javnost o navodnoj ruskoj zaveri protiv Srbije sa jedinim ciljem da Srbija uđe u sukob sa Rusijom, da naša država uvede sankcije Rusiji i da na kraju Srbija prizna nezavisnost Kosova i postane članica NATO pakta.

Ta propaganda je dobro organizovana i orkestrirana iz centara koji finansiraju ove pojedince da svi u glas, kao papagaji, ponavljaju jednu te istu poruku o tobožnjem “malignom ruskom uticaju na Balkanu “, a koja je skovana za potrebe raznih korisnih idiota u propagandnim laboratorijama NATO pakta.

Bezočniju laž i prizemniju propagandu ovih otvorenih zagovornika interesa sila koje su nas bombardovale i podržale lažnu državu Kosovo, naša javnost odavno nije videla.

Bez ijedne činjenice i bez ijednog dokaza optužuju Rusiju i predsednika Putina da organizuju prevrat u Srbiji i ruše demokratski izabranu vlast.

Ovakvim porukama oni direktno rade protiv Srbije i njene suverene i nezavisne politike, sa jasnim planom da utiču na promenu državne politike koja bi Srbiju odvela u NATO pakt što bi uništilo našu nezavisnost i sprečilo vođenje politike u skladu sa našim državnim interesima.

Mnogi od ovih nosilaca antiruske i natovske propagande u Srbiji poznati su domaćoj javnosti i po tome što su otvoreno podržavali Mila Đukanovića u njegovom obračunu sa srpskim narodom u Crnoj Gori.

Neki od njih, veoma uticajni u Srbiji, učestvuju u ovoj antiruskoj kampanji jer su privatnim i poslovnim interesima povezani sa NATO miljenikom Milom Đukanovićem.

1 Comment
  1. [email protected] komentariše

    Moderni “gebelsovci” nikada nece uspeti da zavade rusko/srpsku bracu! Svice Zora do Slobode i Pobede! “V”!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.