Srbija u obračunu sa mafijom: Visoki funkcioner MUP-a bio telohranitelj “kavčana”!

12

Jedan od visokopozicioniranih funkcionera MUP-a Srbije bio je čak i telohranitelj pripadnika “kavačkog klana”!

Ovu informaciju ekskluzivno je objavio Srpski telegraf.

Naime, on je, naoružan heklerom, bio u pratnji “kavčanina”, i to u službenom, blindiranom policijskom automobilu marke BMW, otkrili su izvori tog medija koji raspolažu operativnim podacima iz istrage.

– On mu je bio logistička podrška i garant u slučaju pokušaja hapšenja. Takođe, na taj način je slao poruku ostalim kolegama da je “kavčanin” nedodirljiv i pod zaštitom. Drugi, takođe visoki funkcioner, iskoristio je položaj i uticaj da pusti na slobodu “kavčane” uhvaćene sa gepekom punim oružja – pojašnjava naš izvor.

Kako saznajemo, Interventna jedinica policije zaustavila je “kavčane” prilikom jedne rutinske kontrole i imala je šta da vidi kad je otvorila gepek – zatekla je pozamašno naoružanje.

– Odmah su pozvali pojačanje. Međutim, jedan istaknuti policijski oficir pozvao je Interventnu i naredio da puste “kavčane”, ali je jedan od pripadnika Interventne sve to zapisao u službenu bilješku, piše Srpski telegraf.

Na visokim funkcijama 30 saradnika mafije

Na spisku saradnika mafije, prema našim saznanjima, nalazi se najmanje 30 policajaca na visokim funkcijama. Oni za veliki novac obezbjeđuju logistiku, lociraju mete iz suparničkog klana i omogućavaju bekstvo likvidatorima, što objašnjava činjenicu da su mnoga ubistva besprekorno obavljena uprkos mjerama predostrožnosti žrtava.

– Ovi podaci su digli uzbunu u MUP na najviši nivo, zbog čega je ministar Vulin naredio momentalnu suspenziju i disciplinski postupak protiv svakog policajca za koga se utvrdi da šuruje s kriminalcima. Posebno se istražuje da li je slučajnost što je vođa “kavčana” kupio kuću nedaleko od visokog policijsko funkcionera – podsećaju upućeni u istragu.

12 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Cisti gosp. Vuline, cisti !.

  33
  2
 2. Krle komentariše

  U Cg necemo nista provjeravati…mozemo lako ostati bez policije.

  40
 3. Srbin a ne gradzanista komentariše

  Ljudi, Telegraf je Vučićev službeni glasnik ! Neki policijski službenik bla,bla,bla. Svakog dana pucnjava po Beogradu ali svakog dana. To su Vučićevi navijači,batinaši koji idu po Srbiji kada su izbori i maltretiraju ljude da glasaju Sns.
  Podržavate nešto a srušili ste Mila a Vučić mu je poslovni partner i doktator i izdajnik. Što to radite?Nema u Srbiji nikakve borbe protiv organizovanog kriminala zapamtite.

  12
  26
 4. Bosko komentariše

  Nista novo.

  Javna je tajna da su navijaci partizana udarna pesnica Vucicevog rezima. Velja nevolja i ekipa..da znate, kad su bile demonstracije protiv rezima, ono nisu bili policajci nego navijaci. Navijaci su tukli narod. Javna tajna.

  Javna je tajna ko im je dao znacke. Dijana.
  Javna je tajna sa kim se druze. Danilo.
  Javna je tajna ko ubija po Beogradu. Veljina ekipa.

  Otglo se kontroli, izgleda.

  Nego gospodo, vi koji podrzavate Vucica, znate ovo ali cutite. Tragicno.
  Kao sto znate kako se zivi u Srbiji.

  Zadnji dani.

  14
  12
 5. Boka di cataro komentariše

  Ovo su kao sada nešto počeli. Pa ovo zna svaki krimos.

  7
  2
 6. Srbin a ne gradzanista komentariše

  Što se tiče Vulina (ministra policije) kupio je stan za 300.000 eura i nije mogao da dokaže poreklo imovine i sad će on da se bori protiv kriminala …kako? a Vučić prstom nije mrdnuo . Svi znaju i odakle mu pare. Kada je bio na prvoj funkciji u kancelariji za KiM dao je svom kumu posao bez tendera da ugradi kamere po celoj severnoj Kosovskoj Mitrovici.Posao je bio vredan 1.000.000 a kamera nigde jer da su postojale znalo bi se ko je ubio Ivanovića. Eto to je borba protiv organizovanog kriminala. Ne promovišite lopove niti Vučićeve medije u Srbiji jer su kompletno pod njegovom šapom sem Danasa a oj pa autošovinistički.

  11
  7
 7. Kontra revolucija komentariše

  E jbg. Djilasovi i Soroševi botovi, vama ništa nije dobro !.
  Pa kako ne uzmete pasoše u ruke i pravac inostranstvo , mozda je tamo bolje !.

  10
  5
  1. E viva komentariše

   A ti si u svakoj čorbi mirođija.. Ajde jadan vidiš da u CG srba niđe nema u vladi, daj neki ” pametan” predlog.. Gdje je Božović sada, hoće li moći preživeti izgubljenu fotelju, hahaha.. Sada može sa tobom da komentariše, iste ste pameti

   6
   11
   1. pravi put komentariše

    Ma nema veze ima li SRBA u vladi, vazno je da ih je puna CRNA GORA. a tek ce da ih bude… samo polako!

    6
    1
  2. Srbin a ne gradzanista komentariše

   Prijatelju,slučajno živim u Beogradu pa taj tužni život živim ovde i to se sve dogadja oko mene. Nisam ničiji bot,time me vredjaš a ti izgleda gledaš pink i rijalitije pa ti je život lep jer je na tim kanalima Švajcarska. U veselju da proživiš takav život,sve ti najbolje želim.

   7
   3
 8. Pop Pera komentariše

  činjenice su neoborive, sva srpska policija na visokim položajima su saradnici kotorana, a u CG policiji samo jedan i to na nižoj funkciji, a i taj je uhapšen poodavno, pa vi sad pričajte bajke!

  2
  9
  1. Milica komentariše

   Pop Pera,
   Pa onda nam malo objasni kako pojedini policijski funkcioneri i sluzbenici spadaju medju najbogatije gradjane Crne Gore?
   Bice da je od plate? Sta mislis???

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.