Srbija i Republika Srpska zajedno obilježavaju godišnjicu “Oluje”

Srbija i Republika Srpska zajedno obilježavaju godišnjicu “Oluje”

Srbija i Republika Srpska zajedno će obeležiti godišnjicu akcije “Oluja” i molim ljude da se posvetimo našem obeležavanju, izjavio je predsednik Vučić.

Vučić je novinarima preneo da je razgovarao sa predsednikom SDSS Miloradom Pupovcem o najavi učešća potpredsednika hrvatske vlade, Srbina Borisa Miloševića u Kninu na obeležavanju Oluje, da mu je preneo svoj stav i mišljenje.

“Molim ljude, ako je to moguće, da se mi posvetimo našem obeležavanju. Jer, čak i kada dobronamerno vodite hajku, pravite nepotrebno heroje od tih ljude. Zato molim medije da to ne rade sa Miloševićem. Idi tamo, vaša stvar, vaša odluka. Naše je bilo da kažemo da to ne podržavamo”, rekao je Vučić.

On je istakao da je Srbija i RS godišnjicu “Oluje” obeležiti na drugom mestu, da će podići spomen park na mestu gde je najveći broj ljudi prebegao u Srbiju, tražeći zaštitu života u matici i znajući da spas mogu da pronađu tamo gde je srpska država.

Related posts

1 Comment

  1. Младен

    Значи Вучићу можемо констатовати да ће са твојом дозволом овај јадник ићи на “свечаност” обележавања олује? Нико нас не може да понизи као ми себе што можемо.

    1
    2
    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *