Sramno ponašanje FSCG zbog namještanja: Kaznili igrača Zvonka Ceklića 18 mjeseci neigranja, a Mladost i Dečić ne smiju nego čekaju kraj prvenstva!

0
Zvonka Ceklića, igrača OFK Mladost Lob.Bet disciplinska komisija odstranila iz fudbala na 18 mjeseci.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore na sjednici održanoj danas, izrekla je Zvonku Cekliću, igraču OFK Mladost Lob.Bet disciplinsku mjeru zabrane igranja u trajanju od 18 mjeseci.

 

„Ceklić je suspendovan na godinu i po zbog učešća u neregularnosti utakmice, čime je počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG“, piše u zapisniku Disciplinske komisije FSCG.

„Odluka Disciplinske komisije biće proslijeđena nadležnim organima Fife sa ciljem izricanja zabrane igranja na zvaničnim utakmicama u trajanju od 18 mjeseci u svim zemljama koje su članice Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Fudbalski savez Crne Gore i Disciplinska komisija sarađuju sa državnim Tužilaštvom, koje vodi postupak vezan za utakmicu OFK Mladost Lob.Bet – FK Dečić Admiral bet, pa će u odnosu na buduća saznanja otvoriti disciplinske postupke.

U izrečenu disciplinsku mjeru zabrane igranja uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 29.02.2024. godine. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana igranja“, stoji u odluci koju je u ime Disciplinske komisije potpisao predsjednik Rajko Radulović.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.