Sramno ponašanje Duška Markovića: Pružiti ruku zločincu, ravno je zločinu koji je on počinio!

0

Susret “premijera”. Tkz. države Kosovo i samozvanog Montenegra. Ramuša Haradinaja i Duška Markovića. Jednog kojem su ruke, do ramena, natopljene nevinom srpskom, crnogorskom i albanskom krvlju. I drugog, koji u mandatu šefa UDBE nosi desetine i desetine ubijenih. Niti je Haradinaj odgovarao za svoja zlodjela, niti je Marković odgovarao za nerasvijetljena ubistva.

Što će reći, možda ih je i to preporučilo da se nađu, a kao što vidimo, našli su se. Haradinaj je srdačno dočekao Markovića, stežući krvavim rukama, svog dragog gosta. I tako se Marković, rukujući se sa Haradinajem, rukovao, posthumno sa svim onim likvidiranim Srbima, Crnogorcima i Albancima, koje su Haradinaj i njegovi zvjerski likvidirali. Sa onima, čija imena ne smije da pomene pred Haradinajem.

Rukujući se sa Haradinajem, Marković je abolirao nekadašnjeg šefa OVK od svih zločina. Pružiti ruku zločincu, ravno je zločinu koji je on počinio. A Marković je danas svjesno ili ne okrvavio svoje ruke. Em je pružio ruku zločincu, em ga nije smio pitati ni za jedan zločin.

Desetine i desetine hiljada mrtvih, rezultat je Haradinajevog ratovanja. A “samo” 30 svjedoka i članova njihovih porodica ubijeno je od 1999. do danas, u vezi sa ratnim zločinima bivšeg komandanta OVK Ramuša Haradinaja.

Ako Marković ne zna, evo mu prilike da sazna,
na spisku ubijenih svjedoka je i ime Kujtima Beriše, koji je bio označen kao jedan od potencijalno ključnih svjedoka na suđenju Haradinaju, a koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. u Podgorici, koja nikada nije rasvijetljena.

Da sve još bude još sramnije, Marković i Haradinaj su danas otvorili Razvojni centar Crnogoraca u Prištini. Naravno, u tom centru nema mjesta za kosti onih naših državljana koje je likvidirala “vojska” Haradinaja. O ubijenim crnogorskim državljanima, Marković ni da pisne. O onima koji su svojom nevinom krvlju natopili zemlju koju su privremeno okupirale njihove ubica, Marković ni da zucne.

Do 1999. godine u toj južnoj srpskoj pokrajini živjelo je oko 30.000 Crnogoraca, ali ih je na popisu iz 2011. bilo svega 19. Naravno, Marković ne smije ni da pita domaćina Haradinaja gdje mu je blizu 30.000 sunarodnika, koji su nestali pod politikom bivšeg komandanta OVK.

Tako su danas, svi oni zvjerski ubijeni Srbi, Crnogorci i Albanci, koji su pokušali da se odupru ludilu OVK, ponovo ubijeni. Ovaj put, Haradinaj je imao saučesnika. Duška Markovića!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.