Sramno ponašanje Demokrata: Humanitarnu akciju promo spinuju da bi prikupili političke poene! (FOTO)

3

I u jeku najveće krize poslednjih decenija, Demokratska Crna Gora nastavlja da uveseljava javnost i da, čak, humanitarne akcije zloupotrebljava u svoje partijske interese.

Degutantno je postalo gledati i slušati, kako i u ovim momentima, solidarnosti i zajedništva, Demokrate Alekse Bečića, sponzorišu svoje aktivnosti na pojedinim portalima. Čak i od dijeljenja humaniterne pomoći oni prave partijske terevenke i sve to promovišu u medijima kroz plaćene tekstove, odnosno sadržaje.

Sa “akcije” Demokrata koju su medijski platili

Nevjerovatno je kako te mlade ljude više nije sramota od sponzorisanih objava kada narod jedva sastavlja kraj sa krajem.

Prekršili su mjere NKT kojih se čitava zemlja pridržava da bi se njihovi partijski funkcioneri slikali kako dijele pakete humanitarne pomoći. Pa im ni to nije dovoljno, nego im je politikantski refleks tako snažan da ni u ovakvoj situaciji ne uspijevaju da se suzdržite promo-spinovanja.

Ako su već htjeli da pomognu, a da od toga ne prave političku reklamu, onda su mogli da to rade u tišini, kao što to svih ovih dana mnogi rade, a ne da prave fotografije kako uručuju pomoć i onda plate da im se to objavi u medijima.

Stid i sram treba da ih bude kad i ovakve stvari koriste za ličnu promociju!

3 Comments
 1. Milan komentariše
 2. Kafanski filozof komentariše

  Kad kralj Milo to prakticira, sto ne bi mogli i oni.
  Mladi su, nestrpljivi su, jos uce.
  Al je vlast lukrativna u Crnoj Gori, ko bi reko?
  Isplati se vise nego biti biznisman!

  2
  1
 3. real komentariše

  jadovi i nista ljudi cim se tim bave
  na muci se poznaju junaci a fukara profitira

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.