Sramno: Novi napad na ministarku zdravlja, nadležni ćute!

8

Nakon sramne karikature Vesne Bratić, pa nakon toga i Sanje Damjanović, na red je došla i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, a izrugivanje njihovim idejama u tim, do sada nepoznatim za Crnu Goru, formama, izaziva stid običnog naroda.

Jedan DPS portal je samim objavljivanjem sramne karikature doprinio da se napadi na žene nastavljaju, a sad je na red došla i Borovinić Bojović.

Ovaj besprizorni seksistički napad sa primjesama šovinizma na ministarku je sraman čin koji svi akteri društva treba da osude, a nova vlast treba da radi na tome da vinovnike ovih događaja privedu licu pravde, a ne da ćute i samim tim ih podstiču da napadaju ministarke, političarke i ostale žene iz javnog svijeta sa čijim mišljenjem nisu saglasni.

Poseban stid izaziva što je to još jedan napad na žene, besprizoran i odvratan. Ne dijeliti iste političke stavove sa tom osobom ne znači da treba da je linčujemo i ponižavamo na najgori mogući način. Nova montaža koja je izašla u javnosti pokazuje koliko smo daleko od nekog modernog svijeta i koliko nam je svijest ostala u kamenom dobu.

Još više je žalosno što su do juče DPS funkcioneri osuđivali karikaturu Sanje Damjanović, a danas isplivava sramna montaža ministarke zdravlja na jednom od njihovih portala.

Gdje to živimo kada nečije majke i supruge izvrgavamo ruglu samo zato što nam se ne sviđa njihovo političko uvjerenje?

8 Comments
 1. Ivana komentariše

  Sramota!!!!! Podrška za ministarku.

  24
  5
 2. Realan komentariše

  O KOJOJ GOD ZENI DA SE RADI I BEZ OBZIRA NA POLITICKU ILI BILO KOJU DRUGU PRIPADNOST ,OVAKVE MANIFESTACIJE PRIMITIVIZMA I MIZOGENIJE TREBA NE SAMO OSUDITI ,NEGO I NJIHOVE BESRAMNE KREATORE ,IDENTIFIKOVATI I PRIVESTI K POZNANIJU PRAVA.MOJA PODRSKA I ZA V.BRATIC ,J BOROVINIC BOJOVIC KAO I ZA S.DAMJANOVIC !!!

  29
  5
 3. virus komentariše

  Što ne navedete koji DPS portal je u pitanju ?
  Nisu vam to valjda kolege ?

  5
  1
 4. kuca komentariše

  Dok je Krivokapica i Abazovica ovakve ce sramote biti.

  4
  1
 5. lorena komentariše

  Oni se samo dokazuju ovim. Njihova nemoc vlada u njima, iskazuju svoje nezadovljstvo..

 6. Milica komentariše

  Sram ih bilo! Nadlezni da reaguju za ovo!

 7. akvarius komentariše

  ĐE JE ZDRAVKO HERBIKO DA OSUDI

 8. Vamje Bemsve komentariše

  Lajte ,lajte ,dzukele dukljanskofašističke.
  Lajte, prošao je karavan.
  Mrš u kućaru,mrš u komitet,paščadi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.