Sprema se paklena jesen: Đukanović udarna pesnica MI6 na Srbiju!

0

Agenti MI6 spremili su paklenu političku jesen za rukovodstvo Srbije i sroski narod u zemljama u okruženju, saznaje Borba iz više obavještajnih izvora.

Plan je da se u svim zemljama, koje okružuju Srbiju, otvore frontalni napadi na srpsko rukovodstvo i da se Srbija, u susret rješavanju pitanja statusa Kosova optuži za remetilački faktor na Balkanu.

Kako saznajemo, nedavno je u Podgorici održan sastanak struktura MI6 koji odavno djeluju u Crnoj Gori, o čemu Borba jedina i piše.

Upravo nakon tog sastanka, na kojem su podijeljene instrukcije za djelovanje, krenuo je napad Mila Đukanovića na SPC.

Đukanović je, zbog svoje političke prošlosti i izabran za udarnu pesnicu ovog projekta.

“Cilj je da se u svim zemljama okruženja otvori front. U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Crnoj Gori, dok je Kosovo i Metohija odavno žarište. Jasno je da plan o priznanju Kosova od strane srpskih vlasti nije prošao, zato su obavještajne službe krenule u kontraofanzivu. Srbija treba da bude pritisnuta sa svih strana, da se predstavi kao remetilački faktor koji otvara probleme u regionu, a ne rješava ih. I zbog toga Srbija, ali i srpski narod u okruženju treba da se izoluje. Lokalnim igračima i izvođačima tih radova, među kojima je Đukanović, date su odriješene ruke, da na tom talasu, počiste i svoje dvorište, a strane sile će da zažmure na sve to”, otkriva naš sagovornik, iz obavještajnih krugova.

Zato je Đukanović, kao neko ko je bio blizak srpskom narodu u prošlosti, i izabran da bude nosilac ovog projekta.

“Đukanović nema toliki problem sa SPC, ali ima sa srpskom populacijom koja je dominantno vezana za Crkvu. Kao neko ko je ucijenjen svojom ne čistom prošlošću, on sada mora da ispunjava naloge Vatikana i stranih obavještajnih službi i time kupuje svoju slobodu”, pojašnjava naš sagovornik.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.