Sprema se insajder iz DPS-a: Rakrinkane veze biznismena i vrha države i koliko su davali novca za kupovinu izbora!

0

Bivši visoki funkcioner DPS-a ponudio je međunarodnim istražiteljima dokumentaciju o poslovanju vladajuće partije sa dokazima o tokovima novca koji su išli od određenih biznismena ka čelnim ljudima u državi.

Na spisku se nalazi pet biznismena, koji su i dalje aktivni u poslu, a koji su plaćali reket vrhu DPS-a.

Prema našim saznanjima, taj bivši funkcioner DPS-a je dokumentaciju o poslovanju partije i pojedinih čelnih ljudi, spremao upravo za momenat kada partijski drugovi krenu na njega.

“Zetagradnja, FAB live, Carine i Cijevna komerc, samo su neka od preduzeća koja se nalaze na tom spisku. Takođe, među dokumentima koji su ponuđeni jednoj međunarodnoj službi, preko posrednika, su i detalji oko gradnje vile na Gorici”, otkriva naš sagovornik.

Kako saznajemo, tokom prošle nedjelje je u Podgorici boravio jedan izaslanik, evropske bezbjednosne službe i obavio je razgovor sa više osoba koje su povezane sa raznim političkim strukturama. Takođe, razgovarao je i sa nekim bivšim funkcionerima DPS-a, među kojima je i nekada visoki funkcioner vladajuće partije, koji godinama nije na položaju i funkciji.

Sve velike građevinske firme su davale novac DPS-u i sada će klupko da se odmota do kraja i biće objavljeni iznosi koliko je ko davao para za kupovinu izbora.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.