Sporan spot Demokrata: Mitropolija ćuti na skrnavljenje ćivota Svetog Petra Cetinjskog!

2

Mitropolija crnogorsko-primorska ni četvrti dan po objavljivanju nakaradnog spota Demokrata, u kojem se izvrgava ruglu ćivot Svetog Petra Cetinjskog, još uvijek se ne oglašava. Naša redakcija je još juče poslala pitanja Mitropoliji vezano za objavljivanje spota i skrnavljenje ćivota, ali odgovora još uvijek nema.

Takođe, zabrinjavajuće je da se ni mitropolit Amfilohije nije oglasio ovim povodom.

Tragično je, ako je pomenuta politička grupacija zloupotrijebila saglasnost koju su dobili od Mitropolije, da snime kadrove pored ćivota Svetog Petra Cetinjskog, koji su kasnije u spotu, najblaže rečeno, zloupotrijebljeni.

Međutim, još je tragičnije i poražavajuće, ako je neko iz Mitropolije znao za detalje iz spota, prije objavljivanja, pa je to prećutao i dozvolio da isti ugleda svjetlost dana. To je onda i više nego opasna poruka koja se šalje, a ćutanje Mitropolije otvara mnoge sumnje.

Detalj iz spota

Mitropolija je morala da se oglasi u vezi ovog događaja, da saopšte ko je odobrio – iz same Mitropilije – da se snimaju takve scene na ćivotu svetog Petra.

Izgovori tipa da je najbolje prećutati ovako nešto zaista ne piju vodu i vrijeđaju inteligenciju građana. Šta vi bilo da je neka druga partija objavila ovakav spot, npr. DPS?

Ukoliko Mitropolija prećuti, a uveliko ćuti, na ovo izrugivanje ćivota Svetog Petra Cetinjskog, onda je logično da svi zaključimo, da su oni dali blagoslov za ovako nešto.

2 Comments
  1. real komentariše

    a oni ga skrnave svaki dan tu je i nekakvi kriminalac sa oruzjem ulazio
    stvarno risto sotona je zlo za ovaj narod za vjeru nikad prije a tesko i poslije njega da ce bit neko gori i vece zlo dokle vise ce vlast i ovaj narod da ga trpi nije mi jasno

  2. Ljuta komentariše

    Eto smeta nevjernicima sve osim miga mila dk i koverte kao i milovo priznanje da dps prima reket

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.