Specijalni povratnik u pritvoru: Nakon što je opljačkao market “IDEA” radnica završila u Hitnoj

0

Specijalni povratnik Miomir Šolaja (35) koji je uhapšen zbog sumnje da je u četvrtak veče počinio razbojništvo uz prijetnju pištoljem u marketu Idea u Sutomoru, ponovo je u Spužu.

“Određen je pritvor do 30 dana. Pritvor je određen da ne bi ponovio krivično djelo”, kazala je za Portal Bar PR Osnovnog suda u Baru sudija Tamara Spasojević.

Šolaja je uhapšen iste noći kada je počinio krivično djelo.

Podsjetimo, nakon razbojništva u marketu “Idea” koji se nalazi u Ulici Partizanski put u Sutomoru, kasirka je završila u Hitnoj zbog pretpljenog šoka i stresa.

Šolaja je u market “Idea” ušao kao svi kupci, uzeo korpu u koju je stavio nekoliko namirnica.

Kada je stigao do kase, ponašao se uobičajeno do momenta dok kasirka nije otkucala račun. Kad je otvorila kasu, razbojnik je ženi prišao s leđa, uperio pištolj prema prodavačici i iz kase uzeo, kako navode iz prodavnice, oko 200 eura.

Nakon što je ukrao novac pobjegao je iz marketa.

“Obezbijeđeni su materijalni i personalni dokazi koji ukazuju na sumnju da je Šolaja izvršilac pomenutog krivičnog djela”, naveli su iz Uprave policije

Sutomoraninu ovo nije prvi put da počini razbojništvo. Šolaja je ranije hapšen zbog više počinjenih krivičnih djela protiv imovine. Tako je 2016.godine uz upotrebu noža počinio razbojništvo u prodavnici “Trend”, a nedavno je pokušao i krađu u “Kipsu”.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.