SPC, Mitropolija i Srbi u Crnoj Gori poniženi: Milatović raportira Vjosi Osmani, predstavnici lažne države Kosovo!

0

Jakov Milatović, predsjednik Crne Gore ili kako voli da istakne „predsjednik svih građana“, susreo se sa Vjosom Osmani, predsjednicom lažne države Kosovo, na marginama samita o pomoću Ukrajini, koji se održava u Švajcarskoj.

Dvoje „lidera“ su u švajcarskom Burgenštok rizortu, uz lijep pejzaž, meze i vjerovatno neko kvalitetno vino, diskutovali o situaciji u Ukrajini, kao i odnosima Crne Gore i Kosova*.

Osmanijeva se pohvalila na svom „X“ nalogu da se susrela sa Milatovićem, te da su između ostalog razgovarali i o važnoj ulozi i koordinisanoj akciji saveznika u očuvanju demokratije i mira.

Jakov, koga su većinskim glasovima Srbi doveli na mjesto predsjednika države, odlučio je još da im se „zahvali“ na neobičan način. Milatović u poslednje vrijeme u svojim javnim nastupima ne izgeda najsrećnije, a i kako bi bio kada otvoreno svako malo „zabija nož u leđa“ svima onima koji su mu vjerovali.

Očigledno je da su zapadni partneri uzeli Milatovića pod svoje, a da on nema ni karakter, ni snagu da se odupre izdaji svog naroda i države. Jedina osoba koja je u ovom trenutku vjerovatno ponosna na Jakova je njegov „politički otac“ Zdravko Krivokapić, koji nam je podmetnuo pomiritelja, eksperta i predsjednika svih građana – Jakova Milatovića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.