Španski mediji javljaju: Musa dobio ponudu od Partizana

0

Španski portal „Defensacentral.com“, specijalizovani sajt navijača Real Madrida, objavio je bombastičnu vijest o interesovanju Partizana za Džanana Musu.

„Čus Mateo će morati da se suoči sa veoma teškim ljetom. Real Madrid je ponovo glavni kandidat za osvajanje svih titula i stoga pola Evrope počinje da ‘juri’ velike zvijezde tima. Jedan od onih koji se pojavljuje na tržištu je Džanan Musa. Bosanac je jedan od ‘motora’ obnovljenog košarkaškog tima Real Madrida i pola Evrope veoma pažljivo prati njegovu ugovornu situaciju u Vizink centru“, navodi se.

Musa je jedan od igrača čiji ugovor sa Real Madridom ističe sledećeg juna 2024. godine.

„Klub je zainteresovan da ga zadrži po svaku cijenu. U klupskim kancelarijama su veoma angažovani zbog toga. Trenutno je plata igrača milion evra neto godišnje, iznos koji Madrid namerava da poveća, trudeći se da ide do 1,3 miliona sa ponudom na tri ili četiri godine da on ostane u prestonici. Neće biti lako: igrač ima brutalnu ponudu Obradovićevog Partizana. Srpski klub je spreman da na Musin sto stavi ponudu od tri godine i ukupno šest miliona evra neto, odnosno dva miliona neto po sezoni, oko 700.000 evra više od onoga što mu Madrid nudi u obnovi“, dodaje se, uz navođenje da još nema odgovora od Muse.

„Sigurno je ponuda koja mu je stigla ogromna i sigurno ga je iznenadila, ali mu se ne žuri. Njegov prioritet, kažu oni oko njega, i dalje je obnavljanje ugovora sa Real Madridom“, piše ovaj portal.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.