Spaleti presrećan i tvrdi da treba vjerovati do poslednje sekunde, kapiten Hrvatske nije mogao da zadrži suze

0
Selektor Italije presrećan, dok kapiten Hrvatske nije mogao da zadrži suze

Italija je preživjela. Italija je u osmom minutu nadoknade stigla do remija majstorskim golom Matije Zakanjija i izborila plasman u osminu finala, a nakon meča Lučano Spaleti bio je presrećan.

– Treba vjerovati do posljednje sekunde, jer to je fudbal. Ne postoji igraš li dobro ili loše. Postoje ključni trenuci utakmice. Vidio sam da se Hrvatska povukla, bilo je potrebno napraviti par promjena, jer bilo je prostora doći im iza leđa, a moramo priznati da su propustili da postignu još koji gol. Mi smo prošli grupu, rekao bih zasluženo, a tek ćemo razmišaljti o sledećim utakmicama – kazao je Spaleti.

Kapiten Hrvatske Luka Modrić sa suzama u očima jedva je smogao snage da da izjavu.

– Ne znam što da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se pokazalo. Što je, tu je. Ne znam gdje je sudija našao osam minuta da produži. Ako trebaš pasti, treba pasti ovako. Nije neka utjeha. Nismo sumnjali u navijače, znali smo da su iza nas. Uvijek su tu, hvala im. Žao nam je što nije bila pobjeda da odemo u drugi krug, ali što je tu je – kazao je Modrić za HRT. – Teoretski možemo, proći, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95., sad u 98. minutu… Vidjećemo je li vrijeme za oproštaj, nije sad za tu priču – dodao je Modrić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.