Sova i Džoker udruženi: Guarana sa potpisom Nikole Jokića

0

Dobre vijesti prosto sustižu jedna drugu!

Nakon što je srpski as Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača NBA lige u sezoni 2020/2021, Guarana je “izbacila” limenku sa potpisom slavnog košarkaša.

Kao što nas je sve iznenadio nanjiže rangirani pik sa drafta u istoriji NBA, tako nas je i Guarana ovim istorijskim potezom jednostavno bacila na koljena.

Nikada se ranije nije desilo da neki brend u čast zaista vrhunskog sportiste odluči da perosnalizuje seriju proizvoda. Bilo da je u pitanju planiran potez ili brza reakcija, ova fenomenalna ideja na opštu radost je realizovana, pa je ovaj majstorski potez dobio svesrdnu podršku fanova na društvenim mrežama! I dosad su navijali za Džokera, a od sada će za najvrjednijeg igrača najelitnijeg košarkaškog nadmetanja navijati uz limenku sa njegovim potpisom.

Inače, Jokić je tokom sezone 2020/2021 odigrao 72 utakmice, sa 26.4 poena po utakmici, 10.8 skokova i 8.3 asistencije. Ono što već sada znamo je da će se sigurno tražiti limenka više, i ovde i u Denveru! Od Srbije do Kolorada, uz Jokića i duhovitu Guaraninu maskotu Sovu, zabava i dobra igra su zagarantovane.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.