Šokantno otkriće ubice Čaba Dera na sudu: Alan Kožar i “škaljarci” su spremali moju likvidaciju!

1

Pred sudom u Budimpešti je nastavljen proces protiv Čabe Dera (38) koji je optužen zbog likvidacija Lasla V. u Budimpešti i Ivana Serdarušića u Amsterdamu.

Der je tokom istrage priznao da je ubio Serdarušića, ali je negirao ubistvo mađarskog biznismena u septembru 2018.

Ročište je započeo namigivanjem u kamere, a sudiji je između ostalog rekao i da bi o njegovom životu mogao da bude napisan sjajan roman. Na početku obraćanja je prema navodima mađarskim medija poželio svima uspješnu novu godinu.

Izlaganje je počeo riječima da je zločin dio njegovog života od malih nogu i da su ubistva uobičajena u njegovom okruženju. Dodao je da su njegovog brata ubili ljudi iz podzemlja. Tvrdio je da je pristojna osoba i da je u prošlosti davao hranu siromašnima.

Der se navodno zahvalio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu što brine za Mađare u Vojvodini.

– Da nisam dobio mađarsko državljanstvo sigurno bih bio ubijen u Srbiji – rekao je sudiji Der.

Ispričao je da se iz Mađarske odselio u Beč jer se plašio za svoj život, ali se ni tamo nije osjećao sigurno pa je otišao u Amsterdam. Naglasio je da mu je omiljeni dio grada bila ulica crvenih fenjera poznata po prostitutkama.

Der je tvrdio i da se nalazio na meti škaljarskog klana.

Zamalo je prema njegovim riiečima ubijen u iznajmljenom stanu jer su “pripadnici jednog klana” iz Srbije tačno znali gdje boravi, ali da su egzekutori koji su došli pogriješili jer su pištolje repetirali ispred vrata.

 

1 Comment
  1. Don komentariše

    Izdrzi Jovane Viteže,sve je spalo na Tvoje breme,ne daj se na zadnjoj liniji fronta,jebi majku ovim spijunima policije i drukarama

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.