SNS i SPS na izbore idu odvojeno

0

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije dogovorili su da na predstojeće izbore izađu odvojeno, prenio je Tanjug.

To je potvrdio i potrpedsjednik SNS Miloš Vučević, i rekao da je sve dogovoreno na sastanku predstavnika dvije stranke.

– Poštujući i uvažavajući politički identitet SNS i SPS i imajući u vidu političku snagu i jedne i druge stranke, dogovoreno je da i SNS i SPS idu na predstojeće izbore odvojeno, odnosno svaka na svojoj listi, s tim što smo spremni da posle izbora razgovraramo o nastavku saradnje, upravo po ovim pitanjima o kojima smo i razgovarali, imajući u vidu analizu rezultata u prethodnom mandatu – rekao je Vučević.

Napomenuo je da zajednički nastup nije isključen na pojedinim mestima na lokalu.

– Osim, možda, u nekim opštinama, lokalnim sredinama, na opštinskim izborima, SNS i SPS će ići odvojeno na predstojeće republičke izbore, odnosno u dvije liste – pojasnio je on.

Na sastanku je, istakao je Vučević, ispoljena saglasnost da je u prethodnom periodu ostvaren snažan napredak, pre svega na ekonomskom polju u našoj državi, na osnaživanju kvaliteta i standarda života građana Srbije, na zajedničkim ciljevima u očuvanju suvereniteta i slobode u odlučivanju, integriteta naše Republike.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.