SNP: Velika Srbija samo u vokabularu Đukanovića i Markovića

0

Dosta ste branili ovu državu, poručili su danas iz Socijalističke narodne partije premijeru Dušku Markoviću, navodeći da se konačno i on oglasio i svim silama stao u odbranu Crne Gore, izmišljajući opasnost od Velike Srbije, sa mnogo većim strahom nego od Velike Albanije.

“Na njegovu žalost, Velika Srbija je još jedino ostala u vokabularu njega i njegovog šefa”, naveli su u SNP.

Kako ističu, danas su sigurni da je ta izjava prvo sinhronizovana u Milovom kabinetu i kabinetu službi, pa tek onda postala dio Markovićeve vizije.

“SNP poručuje Markoviću – dosta ste branili ovu državu! I za vrijeme dok ste je branili i branite ona posta stjecište korupcije i kriminala, država nerasvijetljenih ubistava. Nećemo ovu i ovakvu Crnu Goru koju ste stavili na stub svakojakog srama, kreirali stanje gdje afere Snimak i Koverat postaju dio svakodnevnih dešavanja, dok Vi sa svojom užom klikom uživate u privilegijama privatne države Crne Gore”, poručili su iz te partije predsjedniku Vlade.

Oni su Markoviću kazali da više ne poziva na razgovor.

“Demantovaće Vas Milo Đukanović koliko je sjutra. SNP čvrsto vjeruje da se iz ovog opasnog političkog ćorsokaka mora izlaziti. A naše svetinje će svakako ostati u nekoj novoj, ljepšoj Crnoj Gori”, zaključuju u SNP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.