SNP: Sredstva prikupljena putem humanitarnog broja da idu najugroženijima

1

Socijalistička narodna partija još jednom apeluje na najviše crnogorske zvaničnike da ovom pitanju priđu maksimalno ozbiljno i da omoguće da sredstva prikupljena putem humanitarnog broja odlaze prvenstveno socijalno najugroženijim građanima naše zemlje.

Među njima su nezaposleni, oni koji rade na crno, za dnevnicu, socijalni slučajevi, primaoci materijalnog obezbjeđenja, samohrani roditelji i bivše korisnice naknada za majke sa troje i više djece, penzioneri sa minimalnim penzijama, frizeri, šminkeri, taksisti, ugostitelji, hotelijeri i drugi kojima je do daljnjeg zabranjen rad zbog sprečavanja širenja epidemije i mnogi drugi.

SNP će svojim odgovornim ponašanjem, u mjeri mogućeg, pomoći građanima i dati doprinos u borbi protiv nevidljivog neprijatelja koji je promijenio živote svima nama.

1 Comment
  1. Istina komentariše

    Poslije tragedije sa vozom i skuoljanja pomoci za zrtve tada vise nikad ni centa ne bi ovoj vladi dao da raspolaze sa njim jer su i tad uzeli oare a onima kojuma su bile namijenjene nisu dali.Svi koji zeke pomocu ne komazu u kupljenoj opremi medicinarima i lijekovima jer toga nema u Cg a ako neko da pare nek zna da nista nije dinirao narodu vec DPS-u.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.