SNP: Petru Ivanoviću dato dva sata medijskog prostora da objašnjava svoje kontroverzne postupke

3

Socijalistička narodna partija Crne Gore smatra da je smjena rukovodstva i menadžmenta RTCG prijeko potrebna jer ta medijska kuća već dugo radi suprotno interesima građana Crne Gore.

“Dovoljno je podsjetiti samo na neke gafove urednika i novinara Javnog servisa kao što je puštanje Tompsonove pjesme na Dan pobjede nad fašizmom, tvrdnje novinarke ove kuće da je ambasadorka SAD izjavila da će Milo Đukanović u slučaju izbornog poraza izvesti tenkove na ulice, te poslednjeg propusta kada je na informativnoj emisiji saopšteno da je “antisemitizam naš jedini put”. Tu je i “čuveni uradak” novinarki RTCG-a o pokojnom mitropolitu Amfilohiju kojim je predstavljen u potpuno negativnom svijetlu, što je naišlo na žustru reakciju javnosti“, kazali su iz PR tima SNP za portal IN4S.

Podsjetili su na najsvježiji primjer potpuno pristrasnog izvještavanja RTCG-a – emisija “Zumiranje” u kojoj je Petru Ivanoviću dato dva sata medijskog prostora da se pravda i objašnjava svoje kontroverzne postupke na koje je ukazao ministar Aleksandar Stijović.

“Dakle, u pitanju je veliki broj grešaka, propusta i primjera nesavjesnog i neodgovornog rada, i zbog toga je konačno došlo vrijeme da građani Crne Gore dobiju javni servis koji će se odlikovati objektivnim, odgovornim i izbalansiranim izvještavanjem i informisanjem i koji neće služiti interesima bivše vlasti“, zaključuju iz SNP-a.

Izvor: IN4S

3 Comments
  1. Dragan komentariše

    Pa tako treba. 10 sati bilo bi malo da predstavi narodu koliko je pošten. On mi tako deluje pošteno i dobrica prava. Mada nebi zgoreg bilo da posjeti malo spuž. Čisto da odmori.

  2. Ivi komentariše

    Najbolje je što ste vi pošteni. To nidje nema. Onoga su u svaki šumarak slikali izgleda. A i diplome ćemo Vam pročešljati od tih visokih funkcioner. Jer sile nije bilo da neki završe za 20 godina, a sad op diploma. Kontrola, foliranti.

  3. Ljubičica komentariše

    Džabe. Ništa objasnio nije, a tek opravdao.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.