SNP: Pajović i Vlahović su svojim ponašanjem unizili ugled Crne Gore

1

Doskorašnji ambasadori Miodrag Vlahović i Darko Pajović svojim ponašanjem napravili su teže povrede radnog odnosa, unizili ugled Crne Gore u svijetu i zbog toga moraju snositi odgovarajuće posljedice, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

“Javna blamaža kojoj su bivši ambasadori Crne Gore u Kini i Vatikanu Darko Pajović i Miodrag Vlahović izložili državu napokon je završena. Takozvani ambasadori su konačno vratili ključeve i pečate ambasada i shvatili da su izgubili čast i privilegiju da zastupaju interese Crne Gore u inostranstvu”, naveli su iz SNP-a.

Jasno je, kako su kazali, da nakon ovakvih afera treba ući u proces sveobuhvatne procjene kompetentnosti i stručnosti kadra u diplomatsko-konzularnim predstavništvima i svojevrsnom “čišćenju” diplomatske mreže. “Kako se više nikada ne bi desilo da priliku da nas predstavljaju u svijetu dobiju ljudi poput Pajovića, Vlahovića ili Mirne Nikčević, koja je svojevremeno htjela da spaljuje vjernike SPC okupljene ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.”

U SNP-u su, kako navode, sigurni da će samo tako do izražaja doći vrijedni i školovani kadrovi “koji svoje karijere nisu gradili na skandalima”, već na mukotrpnom radu i sticanju odgovarajućeg znanja i koji su zaslužili da budu predstavnici naše zemlje u inostranstvu.

1 Comment
  1. Žile komentariše

    Tačno je to unizili do kraja. Tako je i Bajagić unizio Pivu na način što je zajedno sa dps om izglasao gradnju mini HE Vrbnice. Za čiji interes i ko ima 15 posto udjela iz opštine.

    5
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.