SNP Nikšić: Predsjednik Privrednog suda čini pravno nasilje nad legitimnim vlasnicima Elektroprivrede

3

OO SNP Nikšić su u saopštenju datom javnosti rekli da svi događaji koji se tiču političkog života u Crnoj Gori, istovremeno su i ekonomski, a to je pokazao predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Svi aktuelni događaji vezani za politički život u Crnoj Gori,  istovremeno su i ekonomski, i sada jedan za drugim izlaze na vidjelo uoči nikšićkih lokalnih izbora. To je savršeno pokazao i predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić. Sudske odluke ne podliježu komentarisanju, ali kada ruše ugled ovako visoke instance, moramo ukazati na zloupotrebu.

 

Naime, očito je da se pokušava dobiti na vremenu od strane Odbora direktora i to svjesnim izbjegavanjem zakazivanja legitimne Skupštine akcionara, već se smjene direktora odlažu za postizborni period. Dobro znamo da se ovaj pojam postizborni odnosi na lokalne izbore u Nikšiću koji će srušiti dosadašnji korumpirani i mahinatorski sistem upravljanja javnim firmama.

Ovdje se može govoriti i o pravnom nasilju nad legitimnim vlasnicima Elektroprivrede, što je presedan u funkcionisanju akcionarskih društava.

 

Zato smatramo da svi učesnici ove podle, a prozirne igre, moraju snositi konsekvence, prije svih, predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić.

 

Novi menadžment dužan je da što prije izvrši analizu rada ovog Odbora direktora i procesuira sve što je urađeno mimo zakona.

3 Comments
 1. Žile komentariše

  SNP je ološ veća od DPS a. Vi kritikuje te privredni sud, a vaša bagra iz Plužina tj snp svašta radi pod palicom dosadašnjih sudova. Sad kad dodje do promjene u sudstvu izaći će na videlo nečasne radnje Bajagića i njegove lopinder ekipe od 2,3 člana. Odgovorite vi koji je interes bio da SNP i DPS glasaju o izgradnji mini HE Vrbnica. Ko iz opštine ima 15 posto udjela. Vi ste veća bagra od DPS a i ne optužujte nikoga.

  1. LipaLipa komentariše

   … Zile, … “bacih” svoj spam, prije nego sto te “konsultovah”, … salim se naravno, … imam apsulutno isto misljenje o Mijusku, ekipi, znao ih, … vise sam htio pokrenuti ovo oko FEP-a, … vjerovatno i tebe nesto “svrbi” oko FPA-a, … kao i mog dobrog, komsu, deliju, sa vasih krajeva, ….da ce bog da dobijete ono sto Vam pripada,… svako dobrp, “cujemo sa”. …

 2. LipaLipa komentariše

  … snp poceo kako treba, bravo ! … Privrdni Sud, velja “rupa” bivseg sistema, … njegov presedik Blazo Jovanic, … “sveta krava” naseg sudstva, da kako … ne smije mu niko nista, Milova “karta”, lisa, … sta sve Blazo nije u “stecaj” poslao, … poslao bi Blazo i boga Jednog u “stecaj”, … ako Acu i Ani, nesto za oko zapane, … neka snp pocne od “privrede” Pluzina, … od FEP-a. propalog, djesu neto zarda (36 mjeseci) uposlenih, … stara Vlada stavila, zabranu (“top sikret”) na uvid u SP FEP, davno, … nedje su se pare “prelile”, ociglrdno, … ima jos “perja” Ivanovica, ima, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.