SNP Nikšić: DPS opet obezbjeđuje glasove preko najugroženijih! (FOTO)

6

Kako se približava 14.mart, dan izbora za Skupštinu u opštini Nikšić, tako DPS aparat, po starom, oprobanom receptu, preko provjerenih aktivista, nastavlja sa praksom obezbjeđivanja glasova za predstojeće izbore, poručuju iz SNP-a Nikšić.

Kako oni ističu, kao i uvijek, fokus je na građanima koji su slabijeg materijalnog stanja, odnosno u stanju su socijalne potrebe.

Aktivisti SNP-a svjedoci su, kako oni kažu,  da pripadnici romske populacije za dobijenih 50 eura trguju u supermarketima Volija, dok su se drugi angažovali na dovezu kubik ili dva drva domaćinstvima koja na drugi način nijesu mogla doći do nasušnih životnih potreba.

Da smo duboko podijeljeno društvo, ali ne po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, već socijalnom status građana, pokazuju i ovi primjeri gdje bi građanin koji jedva sastavlja kraj sa krajem, trebao dati glas crnogorskom milijarderu, tj. Predsjedniku, kako bi on i njegova elita nastavili da besomučno eksploatišu državne resurse, što čine već tri decenije, poručuju oni.

“Nadamo se da će im ti nevoljnici zahvaliti na pomoći ili im baciti u lice tih 50 eura i shvatiti da uzimanjem novca ili drugih darova od DPS-a, ne prodaju samo svoj glas već i svoju budućnost i budućnost svoje djece”, ističu iz SNP-a.

SNP je dužna da pokaže da tim putem više nije moguće ići ni kroz Nikšić ni kroz Crnu Goru a kamoli sa takvom politikom ostvariti evropsku budućnost, zaključuju oni.

6 Comments
 1. Ivi komentariše

  Očistite birački spisak, neka Vam te priče.

 2. Žile komentariše

  To je Milutin vidio od prijatelja Bajagića iz Pž. Kad su izbori u Pž Bajagić kupuje glasove, plaća račune za struju, utovarne ne miruju već razagone djubre po selima. Dovodi birače iz Foče, Nikšić, plaća studentima petostruke vrijednosti karte, samo da bi ostao na vlasti i da nije gladan. MB bi sebe pojeo. Zato nemoj da se čudite DPS u kad ste ista govna. Crvena banda.

  2
  4
 3. Mare komentariše

  Jadno i bijedno da se koriste oni najsiromašniji i da se manipuliše njima koristeći njihove nedaće. Ali to je manir DPS-a godinama i ne čudi uopšte. Vjerujem da će ipak da se povede računa o tome i da će DF i drugi iz opozicije(još malo opozicija) to da spriječi, jer je to zloupotreba vlasti i mora se tome stati na put.

 4. Ksenija komentariše

  Džaba im bilo…iako koriste te jadne, uboge ljude, neće uspjeti da pobjede reformske snage Andrije Mandića i DF-a

 5. Jela komentariše

  Vazda je DPS manipulisao onima koji su u stanju socijalne potrebe, pa tako i sad. Samo… sve im je to zabadava, Mandiću ne mogu ni na koji način da doskoče ovaj put, vidjeo je narod u Crnoj Gori ko je ko.

 6. Marko komentariše

  Biće ovo veoma prljava politička kampanja od strane DPS-a, sve će da učine da sačuvaju fotelje. Do pobjede DF!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.