SNP: Neuspjeli pokušaj Đukanovića da Duška Kneževića promoviše u lidera protesta

0

Još jedno u nizu glamuroznih naručenih gostovanja šefa režima, proteklo je u bezuspješnom pokušaju da objasni građanima Crne Gore kako on nikada ništa nije imao sa Duškom Kneževićem, kojeg je, gle čuda, na vrijeme i dobronamjerno savjetovao da je na krivom putu i da „protiv države“ niko nije uspio, saopštili su iz Socijalističke narodne partije.

Đukanović je sinoć u intervjuu TVCG poručio da aktuelni protesti nisu građanski već isključivo politički, kaoi da je Duško Knežević najveći problem sam sebi.

Kako ističu, ono što svakako neće proći ni kod koga jeste njegova pusta želja da svog partijskog druga i sponzora Duška Kneževića promoviše u lidera mirnih, građanskih protesta. Iz SNP poručuju da neće proći ni Đukanovićev željeni naum da nametne bilo koju političku partiju kao nosioca tih ideja.

“Ma koliko šef režima već razmišlja ko će od njegovih enormnih bogataša da preuzme, ili kako Duško Knežević kaže otme Atlas banku, očigledno da je proces promjena u Crnoj Gori neminovno uzeo maha. I koliko god Milo žalio „što nema zastava kao u Srbiji ili Albaniji“, toliko smo sigurni da ga mnogo više brine činjenica da su građani, bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, prepoznali trenutak kada treba prevazići sve moguće podjele”, navode iz SNP-a.

Iz ove partije dodaju, da je jedini cilj da se stvore uslovi kako bi konačno demokratija zakucala “i na naša vrata i našu Crnu Goru ne bi prepoznavali u svijetu kao zemlju kriminala i korupcije, zemlju afera i uništene privrede, zemlju koju, zbog ekonomskih i drugih razloga, svakodnevno napuštaju desetine naših porodica”.

“Socijalistička narodna partija će i u subotu, zajedno sa hiljadama mirnih građana, dati svoj doprinos razvoju demokratije i na ovim prostorima. Bez straha, čvrsti i odlučni da istrajemo do kraja na evropskom putu Crne Gore, koji nema alternativu. Veličanstvena Podgorice sa svojim građanima, opet si u subotu centar demokratije i svijetli primjer zajedništva i neke nove ljepše Crne Gore”, ističu oni.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.