SNP izabrao rukovodstvo u Sutomoru: Slaviša Jović novi predsjednik

0

Slaviša Jović izabran je za predsjednika mjesnog odbora Socijalističke narodne partije u Sutomoru, dok je za sekretara izabran Ranko Marković.

Konstituisani su i izabrani novi mjesni odbori i rukovodstvo u najvećoj mjesnoj organizaciji na Topolici, u Šušanju, Makedonskom naselju i u Starom Baru, a na čelu ovih odbora u narednom periodu biće Radisav Dedić, Milan Vukoslavčević, Jovan Pješčić i Nedjeljko Vujičić.

Osim pomenutih odbora, konstituisani su i Asocijacija žena i Asocijacija mladih, koje će predvoditi Slavica Vučević i Novica Vukoslavčević.

Na ovim sastancima bilo je riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, kao i u Baru, a data je puna podrška rukovodstvu SNP-a u vezi sa potpisivanjem političkog sporazuma sa Ujedinjenom Crnom Gorom, Radničkom partijom i nezavisnim poslanicima.

Dužna pažnja je posvećena i aktuelnim protestima, u kojima opozicione partije aktivno učestvuju sa pokretom „Odupri se“.

SNP i njen opštinski odbor u Baru su veoma zainteresovani za razvoj Bara koji ima sve potencijale da bude jedan od najlepših i najperspektivnijih gradova u Crnoj Gori,i stoga će zadatak Opštinskog odbora biti jačanje partijske infrastrukturne.

Na ovim sastancima je bilo riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori,i u Baru,i data je puna podrška rukovodstvu SNP,u vezi potpisivanja političkog sporazuma sa UCG,RP i nezavisnim poslanicima. Dužna pažnja je
posvećena i aktuelnim protestima, u kojima aktivno učesće, u saradnji sa pokretom- Odupri se, imaju opozicione partije.

Ovim sastancima su prisustvovali Željko Stojović, predsjednik opštinskog odbora,i Vasilije Lalošević, član predsjedništva SNP-a.
Proces formiranja i konsolidacije novih mjesnih odbora SNP, na teritoriji barske opštine, biće nastavljen u preostalim mjesnim organizacijama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.