SNP i DF zajedno u Beranama

1

Na sastanku predstavnika Opštinskih odbora Socijalističke narodne partije i Demokratskog fronta u Beranama postignuta je saglasnost da pobjednička koalicija ova dva politička subjekta zajedno nastupi i na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu.
„Jednoglasna je ocjena da, dosadašnje zajedničko izuzetno uspješno vršenje vlasti, u potpunosti nam daje za pravo da vjerujemo da nastavak političke saradnje ova dva subjekta u Beranama predstavlja sigurnu garanciju da će građani Berana, u još većem broju dati povjerenje dosadašnjoj lokalnoj upravi, bez obzira na opstrukcije koje su dolazile sa svih strana. Odgovoran i pošten rad i odnos prema radu bili su i ostali sinonim za naše djelovanje, saopštili su iz SNP-a.
Iskoristili su priliku da pozovu „političke organizacije, nezavisne intelektualce i sve one koji neće i ne žele praviti dogovore sa DPS-om i njegovim trabantima, da u pravcu izgradnje još ljepših Berana, ostajemo otvoreni za svaku vrstu političkog dogovora, a sve u interesu postizanja što ubjedljivije pobjede ‘Zdravih Berana'“.
(IN4S.net)

1 Comment
  1. Šija Gugutka komentariše

    Ugasili ste ga kada krenu Demokrate, da vas olajavaju po beranskih kuća. Vlast nad gradom prelazi u rukama DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.