SNP: Hvala bratskoj Srbiji na donaciji 2.000 vakcina

4

Piše: Vladimir Joković, predsjednik SNP CG i poslanik u Skupštini Crne Gore

U ime Socijalističke narodne partije Crne Gore i u svoje lično ime, zahvaljujem predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić i svim građanima Srbije na divnom gestu – donaciji 2.000 vakcina protiv korona virusa.

 

U vrijeme kada se cijeli svijet muči sa nabavkom vakcina i kada ova pošast odnosi hiljade života, stigla je dobra vijest iz bratske Srbije. Donacijom vakcina koje ćemo danas dobiti, i Crna Gora će biti u prilici da krene sa vakcinacijom i da zaustavi trend rasta oboljelih od ove opake bolesti.

 

Malo je riječi kojima bismo mogli iskazati zahvalnost za ovo humano i nesebično djelo susjedne Srbije. Ovo je još jedna potvrda starih, dobrih, bratskih odnosa između dviju država, i primjer koji nas utvrđuje u uvjerenju da su Srbija i Crna Gora uvijek tu jedna za drugu, i u dobru i u zlu.

 

Istovremeno, radi se o izvanrednoj prilici da naše odnose, koji su pogoršani zbog određenih nesporazuma koje je prouzrokovala bivša vlast Crne Gore, popravimo i vratimo na najviši mogući nivo i da pokažemo da naše vjekovno prijateljstvo ništa ne može poremetiti.

 

U to ime, još jednom veliko hvala bratskoj Srbiji.

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Pomešćemo te u Beranama izdajnike.

  2
  2
 2. Q komentariše

  Sram vas bilo za izdaju sinoc.

  5
  2
  1. Rodjo komentariše

   A šta očekujete od nepismene crvene bande. Oni se zahvaljuju Srbiji. Jeli bi govna samo da bi ih neko glasao.

   2
   1
 3. Milan komentariše

  Sram te od guzice bilo, gnjido zadrigla izdajnička!

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.