SNP: Građani da se ne odazivaju skupu za zaštitu pozicija, privilegija i miliona

2

Socijalistička narodna partija Crne Gore poziva građane da se ne odazivaju sjutrašnjem tzv. „patriotskom“ skupu, čija namjera nije odbrana Crne Gore od onih koji su pobijedili na izborima, već zaštita pozicija, privilegija i miliona Mila Đukanovića i klike oko njega, saopšteno je iz te partije.

Oni su pozvali sugrađane da se odupru pritiscima. „Uvaženi sugrađani, oduprite se pritiscima koji su ogromni ovih dana, posebno u državnim organima, i ne dozvolite da budete marioneta u rukama onih kojima je jedini interes da promijene izbornu volju građana“, kaže se u saopštrenju.

Oni su kazali da građani ne bi smjeli dopustiti da budu dio skupa čije posledice mogu biti nemiri i neredi.

„Dobro i napredak Crne Gore treba da bude cilj svih nas, bez obzira ko trenutno čini vladajuću većinu“, kaže se u saopštenju.

Oni su kazali da će najveći doprinos građana dobrobiti države biti da sjutra veče ostanu u svojim kućama.

„Vaš najveći doprinos dobrobiti države biće da sjutra veče ostanete svojim kućama i tako pošaljete poruku još uvijek aktuelnoj vlasti da zarad njihovih ličnih interesa niste spremni da sudbinu zemlje stavljate na kocku“, kaže se u saopštenju SNP-a.

2 Comments
 1. Q komentariše

  A i vi da nr pregovarate sa SDP i ostalim sovinistima koji vas kroz svoje zahtjeve samo ponizavaju i svadjaju.Ja nisam glasai SDP ni SD i da su bili uz ipoziciju prije bi glasao DPS nego njih.Nemate vi gospodo pravo prekrajati biracku volju radi ne znam cega,ako ne mozete zajedno sredite te biracke spiskove ,donesite posten zakon pa na izbore ako ste toliko blesavi da vam je samo sujeta i ljubomora na prvom mjestu.Ne mozete vi istiskivati DF zarad Ranka Krivokapica.

 2. Traktorist komentariše

  😂😂
  Ja se zovem Dritan
  I mnogo sam bitan
  Mali sam i sitan
  Al’ se za sve pitam
  Srbi evo za mnom trče
  Albanski zbog mene uče
  Risto me za zdravlje pita
  I pozdravlja sa “mirdita”
  Četnici mi ruku ljube
  Da većinu ne izgube
  Zbog mene će čak na kraju
  I Kosovo da priznaju 😂😂😂.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.