SNP Budva: Od novog načelnika očekujemo hitnu reviziju nemilih događanja iz prethodne godine

1

Opštinski odbor SNP Budva zahtijeva od novoizabranog načelnika CB Budva Danila Šćepanovića, hitnu reviziju nemilih događaja iz cjelokupne prethodne 2020. godine, jer još uvijek niko od službenih lica nije snosio odgovornost za maltretiranje i omalovažavanje naših sugrađana, koji su prekršajno i krivično gonjeni, a u stvari bili žrtve prekomjerne policijske sile, saopštio je Krsto Rađenović.

“Takođe, zahtijevamo da se rasformira grupa organizovanog kriminala unutar Centra bezbijednosti Budva koja je prethodnih decenija pod dirigentskom palicom čelnih ljudi režima DPS-a, svašta radila po Budvi. Građani Budve dobro znaju ko je vršljao i harao, maltretirao i reketirao po našem gradu a šta su zauzvrat dobijali. Pominju se stanovi, automobili, VIP mjesta, i razne “aktivnosti” po jahtama i gliserima. Iz tog razloga smatramo da se pod hitno mora uraditi kompletna reforma odeljenja za narkotike, odeljenja za privredni kriminal, odeljenja za krvne delikte i odeljenja za forenziku”, poručuje on.

Očekuju od novoizabranog načelnika CB Budva da na ovaj način vrati ugled policije i sigurnost građanima, naročito ljepšem polu, jer smo danas svjedoci sve učestalijih napada silovatelja i manijaka.

“Gospodo policajci, od vas očekujemo da štitite građane a posebno žene, ne da ih zasipate suzavcima i gazite čizmama, kako ste to radili prošle godine u Budvi. Ugledajte se na vaše kolege iz Službe zaštite i spašavanja”, napominje Rađenović.

1 Comment
  1. Marko komentariše

    Progovori i ovaj Svetov djačić,riknu kao lav ranjeni.
    Bolje ti je da ćutiš

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.