SNP: Bečić je namještao pojedine kongrese da bi se ustoličio!

0

Današnje saopštenje Demokrata prevršilo je svaku mjeru i vrvi od gluposti i neistina. Ne moramo valjda podsjećati Aleksu Bečića da je upravo on namještao pojedine kongrese, želeći po svaku cijenu da se „ustoliči“ na čelu partije, saopšteno je iz Socijalističke narodne patije nakon što su im iz Demokratske Crne Gore čestitali “politički brak sa SDP-om” i poručili da im je žao što je SNP pao na nivo portparola Ranka Krivokapića.

“Iskreno smo vjerovali da su neka prethodna oglašavanja Demokrata posljedica neiskustva i puke želje za unutaropozicionim dokazivanjem. U tom pravcu smo odbijali na glupost mnoge izgovorene riječi, kako u vidu saopštenja, tako i u vidu neistina, koje su širene na račun Socijalističke narodne partije. Još jedna neistina u nizu je da je Vladimir Joković namještao rezultate kongresa, jer na tom kongresu, jedinom od svih kongresa SNP-a nije ni bio prisutan, a Vi ste kao PR Srđana Milića i apsolutni autsajder, pokušali da dođete na vrh časnog SNP-a, ali su vas naši članovi još tada prepoznali”, poručili su iz SNP-a.

Kako dodaju, vjerovali su da su sve neistine i neboluze, izgovorene na terenu protiv SNP-a, samo rezultat ogromne želje za političkim dokazivanjem.

“Smatrali smo da je tome došao kraj. Vjerovali smo da ni Vi sami ne znate da time direktno pomažete DPS i njegove satelite. Nažalost, ne možemo Vam pomoći. Ali, nećemo prećutkivati, niti dozvoliti da nam držite lekcije iz morala i opozicione borbe i pokušavate izliječiti svoje nerealne ambicije. Te neke nerašćišćene račune rješavajte sa onima sa kojima dogovarate saradnju. Odlično znate da su odbornici, koji u Kotoru nose mandat u ime naše partije, još odavno lišeni partijskih ovlašćenja i da ne predstavljaju zvaničnu politiku SNP-a”, ističu oni.

Iz SNP naglašavaju da o poštenju i karakteru Demokrata, govore dugovi koje još uvijek plaćaju i to iz perioda kada je Bečić bio portparol SNP-a i savjetnik direktora partije, zbog kojih i dalje zaposleni u partiji ispaštaju.

“Da napadate predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića nijeste dostojni jer je on u životu postigao sve o čemu Vi možete samo da sanjate. Mi, kao Vaši politički roditelji, ponosni smo na sve što smo do sada postigli, imajući u vidu kakvu smo političku djecu stvorili. Ali, za razliku od Vas, ostala naša politička djeca poštuju roditelje. Što se tiče “braka” SNP-SDP, o brakovima, bilo kakve vrste samo Vi ne govorite, jer tu nemate iskustva”, tvrde iz SNP-a.

Poručuju Demokratama da im slogan trebao da bude: “Podjele, a ne pobjede”, uzimajući u obzir sve napade na kolege iz opozicije.

“U pamet se, Aleksa! Nepodnošljiva lakoća klevetanja od strane Demokrata svrstala Vas je, nažalost, jedino u specijaliste za ratovanje saopštenjima. Zaboravi da ćeš više ikada moći na neistinama protiv SNP-a da gradiš svoje političko ime! SNP CG nastavlja da se bori protiv ove vlasti najbolje što umije i nastavićemo borbu sve dok ih ne pobijedimo u potpunosti. Potpuno smo posvećeni saradnji sa predstavnicima opozicionih partija, ali uvijek ćemo braniti čast i ime SNP-a”, navode iz ove stranke.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.