Snijeg sa krova zgrade na Žabljaku pao i zatrpao ženu i dijete

1

Samo zahvaljujući sreći i prisebnosti nekoliko građana, žena i dvogodišnje dijete ostali su nepovrijeđeni nakon što se na njih obrušila ogromna količina snijega i leda sa krova zgrade u centru Žabljaka.

 

Oko 16 sati, četvoročlana porodica iz Risna, pješice se kretala centrom Žabljaka. Dok su prolazili ispred stambeno-poslovne zgrade sa krova se pokrenula velika količina snijega i leda.

Muškarac i jedno od djece koji su bili ispred prošli su bez posljedica, ali su snijeg i ledenice udarili u ženu i dvogodišnje dijete i potpuno ih prekrili.

Prisebno su reagovali zaposleni u poslovnici Lutrije Crne Gore, restorana Duga, a ubrzo i pripadnici policije kao i drugi građani.

Uz pomoć lopata za snijeg i golim rukama hitro su sa njih uklonili velike količine snijega i leda. Pronašli su majku savijenu preko djeteta i izvukli ih iz nameta.

Evakuaciju iz nameta sačekala je ekipa hitne pomoći. Nakon medicinskog tretmana utvrđeno je da nemaju povreda koje bi zahtijevale specijalističke preglede.

1 Comment
  1. Peko komentariše

    Pa, normalno, kad niko ne vodi racuna. Bivsa vlast nikad, a ni sadasnja se ne trudi da cisti. Ljudi, ako fali para, ima strane banke strana kaazina oporezujet dodatno i sve lagano. Evo na Casino Guru sajtu ima izvjestaj da sve cvjeta na onlajn nebu CG… smirite to malo, porez udarite jos

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.