Snežana Đurišić otkrila šta joj smeta kod kolega

0

Pjevačica Snežana Đurišić je otkrila da joj smeta kod kolega, a i generalno poznatih ličnosti, kada predstavljaju svoj dom u emisijama.

„Pitanje bi bilo sa moje strane, da li, i u koje svrhe služi slikanje i pokazivanje kuće, porodice unutra, šta se dešava u kupatilu, predsoblju, špajzu, kuhinji, dnevnoj sobi, u trpezariji, ne znam čemu to služi. Da li treba bosti oči ljudima? Neko to nema, neko ima mnogo bolje, pa će da komentariše na ovaj i onaj način. Da li je to dobro uopšte i da li jednom pjevaču treba to uopšte“, pita se pjevačica. Ona smatra da, kroz emisije, publika stvara pogrešnu sliku o javnim ličnostima.

-To je ono što oni vide kroz emisije koje gledaju nas, gledaju taj glamur, ta svjetla, te šljokice, sve to djeluje raskošno, za mnoge ljude fascinantno. I onda nas stavljaju u kategoriju ljudi koji nisu obični, jednostavni ljudi. Međutim, tvrdim da svaka žena koja ima djecu i porodicu mora da skuva ručak, mora nekad da obriše, čak i kada ima kućnu pomoćnicu, jer je to jednostavno sastavni dio života jedne žene koja ima muža i djecu- ispričala je Snežana u emisiji „Nije lako biti ja“ na „Grand“ televiziji.

Podsjetimo, Snežana je nedavno gostovala u emisiji ‘‘Magazin In‘‘, gdje je progovorila o plastičnim operacijama. Voditeljka Sanja Marinković istakla je da smatra da je starenje loša navika, zbog čega se Snežana pobunila:

-Ja nisam pobornik toga! Normalno je stariti… ja na primjer kad se pogledam kažem sebi ‘‘Kako lijepo stariš‘‘. Zamislite da živite 200 godine… ne ide! Bitno je kako se osjećaš i kakav si iznutra, tako to izlazi napolje- objasnila je Snežana Đurišić.

(Dan)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.