Slikarka danas kod tužioca: Baba mafijaš odbila poligraf

0

Slikarki Danijeli Kisić – Petrović (65) određeno je zadržavanje od 72 sata, jer je pretresom njene kuće pronađen hekler, tri pištolja, fantomka i lisice, koji su, kako istražitelji sumnjaju, trebalo da budu iskorišćeni u likvidaciji sugrađanina.
Ona će danas biti privedena na saslušanje kod sudije za istrage koji će se izjasniti o pritvoru. Prema pouzdanim saznanjima Pobjede, Kisić-Petrović pred inspektorima Centra bezbjednosti u Baru nije se izjašnjavala o optužbama i odbila je poligrafsko ispitivanje.
U stanu koji koriste Kisić-Petrović i njen sin Kristofer Petrović (30) pronađeni su automatski pištolj – hekler sa dva okvira puna municije, automatski pištolj škorpion sa tri okvira puna municije, revolver nepoznate marke sa sedam komada municije u njemu; više od 2.000 komada razne pištoljske municije, fantomka i lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja i tri pečata i štambilj za koji se sumnja da su falsifikati. Inspektori su u petak dobili informaciju o namjerama Kisić-Petrović, koju već duže vrijeme policija označava kao bezbjednosno interesantnu osobu, kao i njenog sina Kristofera.
Istražitelji vjeruju da je Kisić – Petrović pripremala likvidaciju sugrađanina sa kojim je duže vrijeme bila u sukobu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.