Slijepčević: Ne smije biti ni jednog trenutka odugovlačenja, jer će nas svaki izgubljeni sekund skupo koštati

0

„Još prije formiranja Vlade Zdravka Krivokapića govorili smo koji su to potezi koji se moraju preduzeti odmah po preuzimanju kormila države. Naglašavali smo da ne smije biti ni jednog trenutka odugovlačenja i da će nas svaki izgubljeni sekund skupo koštati„, kazao je za portal IN4S šef medijskog centra Ujedinjene Crne Gore, Dušan Slijepčević.

On je naveo da o istinitosti njihovih tvrdnji svjedoče i dešavanja – paljenje dokumentacije ANB na Žabljaku, nestanak dokumenata o dodjeli stanova iz Generalnog sekretarijata Vlade i 10 godina uništene dokumentacije DRI, uz blagoslov Državnog arhiva.

„Koristimo priliku da podsjetimo kolege u Vladi i kolege u vladajućoj većini u Parlamentu da moramo preuzeti odgovornost za upravljanje Crnom Gorom. Ukoliko neko to izbjegava, ili manjka hrabrosti da se upusti u demokratizaciju sistema, časnije je da se povuče nego da bagateliše sa jedva dočekanom slobodom„, poručio je šef Medijskog centra UCG, Dušan Slijepčević, i zaključio:

„UCG je partner, i biće partner vladajućoj većini i Vladi u svim procesima koje smo pokrenuli, ali takođe smo spremni i da postavimo pitanje o učinjenom do sada, utrošenom vremenu. Kao što smo spremni i da sami preuzmemo odgovornost.“

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.