Slavica Šćekić za Borbu: Neću dozvoliti mafiji da mi ponovo ubije brata, spremana sam na radikalne poteze!

0

Sestra Slavoljuba Šćekića, ubijenog policijskog funkcionera Slavica Šćkić saopštila je da je ubijedjena da je odluka da se ukine osuđujuća presuda donesena na vrhu.

“Od samog početka sam bila sigurna da se na sve načine pokušavalo da se ubice moga brata oslobode od optužbi. Zbog toga je postupak trajao tako dugo”, kazala je ona u izjavi za Borbu.

Dodaje da je u šoku i da je potresena odlukom da se presuda ukine.

“Ukoliko se zaista potvrdi da je presuda ukinuta, ja sam spremna da napravim svašta kao odgovor na takvu odluku Ustavnog suda. Ovakva sramna odluka tjera da ne odgovaram za svoje postupke, zbog ovakve odluke ljudima pada mrak na oči i tada su spremni da svašta preduzmu.
Ako zaista ovo bude potvrdjeno, to će biti dokaz da je Ustavni sud kriminalna organizacija unutar sistema, koja radi po nalogu svog mafijaškog vodje. Jedno je sigurno, neću dozvoliti mafiji da mi ponovo ubiju brata. Neću dozvoliti mafiji da oslobode ubice mog brata. Poručujem svima koji su učestvovali u opstrukciji presude za ubistvo moga brata, neka se okanu svojih namjera, jer sve se vraća kao bumerang”, kazala je Šćekić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.