Slavica Šćekić: Spregom mafije i režima ubijen je moj brat, sad zločince hoće da puste na slobodu!

1

Branioci okrivljenih za ubistvo moga brata Slavoljuba, beskrupulozno nastoje da po svaku cijenu oslobode iz zatvora svoje branjenike, bez obzira na to što je njihova krivica dokazana, tvrdi Slavica Šćekić.

“Sada ću se posebno osvrnuti na okrivljenog Bigovića, iz razloga što je on u više navrata pokušavao da obmane sudije, tužioce i vještake, simulirajući neku bolest, zbog koje mu je potrebno liječenje u kućnoj atmosferi, pa kada ta prevara nije uspjela, sada pokušava sa drugim vješto pripremljenim scenarijom izazivanja empatije i samilosti kod vijeća sudija, a sve preko montiranog nalaza sudskog vještaka.

U svim ovim pokušajima oslobađanja iz zatvora, okrivljeni Bigović, najvjerovatnije nije sam, kao što nije mogao sam izaći iz zatvora 22 i 23 avgusta 2005. godine, kada se sastao sa preostalim učesnicima ubistva, kako bi skovali plan zločina na štetu moga brata Slavoljuba.

Veza ovog zločinca sa vrhom mafije, nije još ispitana!? A, da postoji takva veza u to nema sumnje. Bez zaštite vrha mafije niko ne može prijetiti policiji. Da nema zaštitu vrha mafije, zar bi okrivljeni Bigović 2005. godine, smio da prijeti mom bratu riječima: “Dobar policajac, mrtav policajac”. Znao je da prijeti i još nekim policajcima riječima: “Ja sam država, ja stvaram Crnu Goru, policajci su nule, mogu da ubijem nekog od njih a pri tom neću odgovarati”, kazala je ona.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Neće budi sigurna. Za momka koji je bio policijski inspektor, mlad i bez porodice, i za koga svi kažu da je bio da valja. Neće, budi sigurna.

    18
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.