Slavica Šćekić poručila: Spremna sam na sve, ako ubice mog brata izvedu na ponovno suđenje!

Slavica Šćekić poručila: Spremna sam na sve, ako ubice mog brata izvedu na ponovno suđenje!

Slavica Šćekić, sestra ubijenog policijskog funkcionera, Slavoljuba Šćekića poručila je da je spremna na sve ukoliko ubice budu puštene na slobodu.

“Ubice moga brata na korak do slobode. Iz zatvora su prebačeni u Istražni zatvor. Ukoliko bude ponovnog suđenja, zapamtiće me dobro svi koji se igraju sa mojim bratom Slavkom!!! Spremna sam na sve, toliko da se zna, poručila je Slavica Šćekić.

Kazala je i da samo traži pravdu za njenog brata Slavka.

“I ona mora biti zadovoljena, mora i po cijenu sopstvenog života. Brate moj ti samo mirno spavaj medju anđelima, a ja ću ispuniti zavjet dat na tvom odru, poručila je ona.

Ljubo Bigović, Milan Čila Šćekić i Ljubo Vujadinović premješteni su prije nekoliko dana iz Kazneno-popravnog doma u Istražni zatvor.

Prije njih, u tu pritvorsku jedinicu premješten je i Saša Boreta.

Odluku da Bigović ostane iza spuških bedema donijelo je vijeće Apelacionog suda, kojim je predsjedavao Mušika Dujović, odbijajući kao neosnovanu žalbu njegovih branilaca.

Ustavni sud prije više od dva mjeseca ukinuo je presudu kojom su zbog ubistva policijskog funkcionera Slavoljuba Šćekića, na po 30 godina zatvora osuđeni Boreta, Bigović, Šćekić i Vujadinović.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *