Slabi pozicija mojkovačke grupe: Ekipa iz Granda preuzela ANB!

1

Ekipa okupljena oko Granda preuzela je potpunu kontrolu nad Agencijom za nacionalnu bezbjednost, uz saglasnost Mila Đukanovića, šfa DPS-a i predsjednika Crne Gore, otkriva Borba.

Unutrašnja prestrojavanja koja traju nekoliko mjeseci, dovela su do toga da je Đukanović već prepustio većinu bezbjednosnog aparata pomenutoj grupaciji. Na taj način, ekipa okupljena oko “mojkovačkog klana”, sa kojom se povezuje premijer Duško Marković, polako gubi moć koju je imala.

Prema našim saznanjima, usled komešanja unutar bezbjednosnog sistema, došlo je i do određenih prestrojavanja između dva klana.

“Pojedinci koji su bili bliski Dušku Markoviću, polako se šaltaju na drugu stranu i prave konekcije sa Grandovcima. Svjesni da je Đukanović toj grupi prepustio inicijativu i poslove, dolazi do prestrojavanja u bezbjednosnom sektoru”, otkriva naš izvor.

Pozicija samog premijera nikad nije bila slabija nego sada.

“To postaju svjesni i njegovi najbliži i najodaniji ljudi. Zato i dolazi do prekompozicije snaga u policiji, ANB-u ali i u samom ministarstvu odbrane. Niko ne želi od njih da izgubi pozicije koje ima, zato sada koketiraju sa ljutim protivnicima iz Granda”, pojašnjava naš sagovornik iz vrha vladajuće partije.

Na čelu ANB-a je Dejan Peruničić jedan od najodanijih ljudi Mila Đukanovića.

1 Comment
  1. […] Slabi pozicija mojkovačke grupe: Ekipa iz Granda preuzela ANB! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.