Sklonjen iz Crne Gore za Beograd: Na Roganovića spreman još jedan napad

0

Bokser Dragan Roganović (29), koji je ranjen u pucnjavi na Cetinju, prebačen je u Beograd, zbog bojazni da mu se sprema još jedan napad, saznaje Borba u Upravi policije. On je pogođen s leđa, u napadu koji se desio prije nedelju dana, a povrijeđen mu je kičmeni pršljen. Poslije dva dana Roganović je prebačen u Beograd, a napadač je i dalje u bjekstvu.
Pucnjava se desila kada je Roganović izašao iz svog automobila, ispred zgrade u kojoj stanujež, a napadač je i dalje u bjekstvu. Roganović je kako javljaju mediji bokser, i vlasnik je kafe bara „Acapulko“.
Prema nezvaničnim informacijama, Roganović je jedno vrijeme bio telohranitelj Gorana Radomana koji je u februaru 2015. godine ubijen u Beogradu. Podsjetimo, Radoman je prva žrtva sukoba škaljarskog i kavačkog klana, zbog nestanka 300 kilograma kokaina zaplijenjenog u Valensiji, koji je bio vrijedan 15 miliona eura. Nakon toga, ubijeno je više lica u Podgorici, Kotoru, Herceg Novom i Baru, koji se dovode u vezu sa nestankom te droge.
“Postoje neke indicije da bi Roganović opet mogao biti napadnut, pa je i zbog toga prebačen na liječenje u Beograd”, kazao je naš sagovornik.
Iako je u prvom planu njegovo liječenje, mediji su ranije objavili da je činjenica da se transportovanjem u beogradsku bolnicu, bar donekle smanjuje mogućnost da u skorije vrijeme opet bude napadnut.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.