Skandalozno otkriće Prave CG: DPS plaća po 200 evra za izazivanje nereda na sjutrašnjem skupu! (VIDEO)

17

Prava Crna Gora objavljuje snimak urađen prije dva dana u Podgorici iz koga se vidi, a na osnovu razgovora sa čovjekom sa snimka, da DPS plaća, i to po cijeni od 200 eura, usluge izazivanja nereda i provokacija za sjutrašnji dan, kada je najavljen “patriotski” skup.

Iz snimka se takođe čuje da je DPS otkupljivao lične karte u iznosu od 50 eura uoči parlamentarnih izbora.

“Sjutra se u Podgorici sprema operacija kriminogenih grupa, kontrolisanih od strane odlazećeg režima, koja bi po tom planu trebala da se završi incidentima. Operativna saznanja koja posjeduju građani već danima kruže društvenim mrežama, pa postoje informacije da je u samo u Nikšiću izrađeno 300 drvenih palica za ove ljude, da je iz Hrvatske dovedeno i isplaćeno najmanje 50 huligana, a da su angažovana i bezbjedonosno interesantna lica iz BiH, da su štampane trobojke i majice koalicije “Za budućnost Crne Gore” za ova lica, kako bi neredi poslužili za destabilizaciju zemlje, a u interesu odlazećeg režima koji je u panici”, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Uprkos tome, što su čak i fotografije nekih organizatora izašle u javnost, Uprava policije ne preduzima ništa.

“Zahtijevamo od Uprave policije da hitno, u toku današnjeg dana identifikuje, locira i uhapsi osobe koje se bave ovim kriminalnim radnjama, te da istraži plan izazivanja nereda i nasilne promjene demokratski izabrane vlasti, te da na navedene okolnosti u najmanju ruku ispita bezbjedonosno interesantna lica za koja se sumnja da su upletena u navedeni plan.

Zahtijevamo da Uprava policije hitno nakon sjutrašnjeg skupa dostavi na uvid predstavnicima nove vlasti sve službene snimke najavljenih okupljanja radi identifikacije svih lica i utvrđivanja njihovih namjera i odgovornosti.
Sjutrašnji skup u Podgorici predstavlja skup visokog rizika, te strogo preporučujemo građanima da ne nasjedaju na pozive organizatora i da rasplet sačekaju u svojim domovima ili na bezbjednom mjestu, obzirom da se u ovom trenutku ne mogu osloniti na zakonito postupanje i ispunjavanje služebenih obaveza Uprave policije i drugih službi bezbjednosti pod kontrolom kriminogenih grupa i visokopozicioniranih tajkuna i pojedinaca.

Zabrinutim građanima je potpuno jasno da je ovo zloupotreba bezbjedonosnog vakuuma koji se stvorio do primopredaje vlasti. Nema sumnje da će se smjena režima izvršena na izborima, neminovno dovršiti kroz institucije u narednim danima i nedjeljama.

Konstituisanje nove vlasti, zahvaljujući zrelosti i smirenosti nove parlamentarne većine, ide potpuno po planu, i svi građani Crne Gore mogu i trebaju da budu rasterećeni. Mandat za izgradnju demokratskog društva koji smo dobili od građana ispunićemo u potpunosti: odgovorno, zrelo, mudro i odlučno”, stoji u saopštenju.

17 Comments
 1. Miki Crnogorac komentariše

  Isto je radio Milosevic i zavrsi u Hag !
  Isto bi i ovaj nas zavrsio u Hag, ako se drzne !

  1. Црна_Гора komentariše

   Zavrsio bi On u Hagu ali se okrenuo Zapadu=FASISTIMA koji su i stvorili Haski “sud”

 2. Traktorist komentariše

  Ja se zovem Dritan
  I mnogo sam bitan
  Mali sam i sitan
  Al’ se za sve pitam
  Srbi evo za mnom trče
  Albanski zbog mene uče
  Risto me za zdravlje pita
  I pozdravlja sa “mirdita”
  Četnici mi ruku ljube
  Da većinu ne izgube
  Zbog mene će čak na kraju
  I Kosovo da priznaju 😂😂😂

  1. cetinjeee! komentariše

   Ostalo vam je pjesmice da razmjenjujete po vajberu, zadojeni mozgovi koji poslije 30 godina i dalje placu za gospodarom. Kad smo kod pjesmica evo ti jos jedna
   NEMA MILA,NEMA DUSKA- CELIJA VAS CEKA SPUSKA! pozzzz

  2. Q komentariše

   Nemogu da vjerujem da Traktorista zna govoriti!!?Do sad je samo roktao i zvakao sendvice,nevjerovatno sto nosi pad diktature i oslobadjanje od straha.

  3. Profesor komentariše

   Traktorac, jel istina da si počeo sa „Tomo Vinković“-em i uz natčovječanske napore tvog mecene, stigao si do Fergusona. Ma genijalno, puca ti racku u junačko pedu…

  4. Црна_Гора komentariše

   Smrt FASIZMU Nato montenegro.
   Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
   Manjinama i montenegrinima sva prava po EU standardima.

 3. Traktorist komentariše

  Eno rista na sokače
  Sotonjara u grču plače
  Jado vasceli u tuzi
  Sbediran je , siptar ga guzi

 4. Darko komentariše

  Mts smecari

 5. ljubo komentariše

  Zivkovicu, zasto pustas uvredljive komentare na racun Mitropolita ???
  Zar ne postoje pravila komentarisanja ??

  1. vaso komentariše

   G. Ljubo apsolutno si u pravu da komentari uvredljivi nijesu za ibjavljivanje .Na primjer kada traktorcetu kazemo da je ustasko kopile i milov sendvicar on se ne vrijedja zato sto su za njega to komplimenti.

   1. Traktorist komentariše

    😂😂🖕🖕

  2. Traktorist komentariše

   Ne tiče me se vaš odnos so mitropolit, šta se mene tiče možete ga jbt, posrat, to je vaša stvar!!

 6. Baja_California komentariše

  Eee pogledaj kad bi ovi izrodi komite uzeli i 10 eura i napali sami sebe…Kakva koincidencija kad ne znaju ni ko su !

 7. Traktorist komentariše

  Lotiustase nadernecima otimali đeci bombone i sladoled i sve odnijeli sotonjari a on to mazno ko pas muhu, ktali su donji veš i opet odnijeli sotonjari

 8. To je to komentariše

  E da daju po 200 eura, prvi bi kafanski otišao, hahaha

  1. Traktorist komentariše

   On bi za dvaes,20

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.