Skandalozno: NKT podržao represiju policije u Budvi i bacanje suzavca iz zdravstvenih razloga!

4

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) osudilo je napade na policiju i javno lično prozivanje policajaca u Budvi jer je grupisanje građana moglo da utiče na epidemiološku situaciju.

To je danas odgovorio direktor Instituta za javno zdravlje, član NKT, Boban Mugoša.

TV Vijesti pitala je Mugošu zašto su kao članovi NKT našli za shodno da podrže djelovanje odnosno postupanje policije tokom dešavanja u Budvi i u kojem je dijelu to posao tog tijela za zarazne bolesti.

“To je zaključak NKT. Mi smo u tom smislu zauzeli jedan stav jer svako grupisanje i dešavanje koje ima veliki broj ljudi koji mogu uticati na epidemiološku situaciju tiče se i NKT. U tom smislu sam ja razumio taj stav”, rekao je Mugoša.

Iz NKT je prije tri dana saopšteno da podržavaju policiju, nakon incidenata u Budvi, ali i ostalim opštinama, tokom kojih je više osoba privedeno i pretučeno, a bačen je i suzavac.

4 Comments
 1. Kontra revolucija komentariše

  Sram ga bilo !
  A pune diskoteke ne ugrozavaju ?.
  Stvarno su olos, veceg nema !.
  Oh pardon ima !.
  Molo Djukanovic je jos veci olos !.

 2. Vladimir komentariše

  A što ne razbucaste one maturante u Ulcinj ? Trebali ste kičme toj djeci da polomite za njihovo dobro. Pa,jel tako?

 3. Рајо НК komentariše

  Pa oni poniziše svoju struku, jer slušaju naredbe i uputstva stručnjaka za kenebek i prodaju donacija i humanitarne pomoći.Sram ih bilo pljuju po kolegama umjesto da mršnu bagru lopovsku

 4. Traktorist komentariše

  Nema lijeka do pendreka litinarkomanima, gazit hajvan cetnickoklerofašistički, a dedice deminentne bradate jbt u glavu direkt pedofilčine matore

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.