Skandalozno: Član DPS-a iz Kolašina poziva na klanje Demokrata

1

Da se DPS nalazi u velikim problemima i da informacije o dramatičnom osipanju ili kako opozicija kaže „potpunom rasulu“ u njihovim redovima nisu samo jednostrane, potvrđuje i vidan udar na njihovog najvećeg protivnika – Koaliciju „Mir je naša nacija“ i Aleksu Bečića, ispoljavanjem otvorene mržnje i netrpeljivosti.

Nakon djelovanja javne i tajne policije, podmetanja, uvreda, praćenja, špijuniranja, blokada, kažnjavanja, kao vrhunac udara na ovu Koaliciju uslijedile su prijetnje smrću od strane funkcionera DPS Kolašin

Informacije o prijetnji i „kovanju planova“ za obračun sa Demokratama, procurile su iz viber grupe partijskog organa DPS Kolašin u kojoj se nalaze funkcioneri i odbornici te partije. Imajući u vidu da nikada do ove kampanje nijesmo imali priliku da se upoznamo sa sadržajima interne komunikacije DPS partijskih organa, to je još jedan u nizu dokaza o osipanju ove partije

Pored prizemnih napada i uvreda na račun Mitropolita, predmet razgovora članova DPS Kolašin bila je i kampanja koalicije „Mir je naša nacija“, posjete domaćinstvima i razgovora sa građanima. „Oni ne staju dok ih neko ne oladi“ – saopštila je Milica Živković sestra odbornice DPS-a Marije Živković.

U nastavku razgovora Živković dodaje da funkcionere i aktiviste koalicije „Mir je naša nacija treba baciti „lavovima i krmadima“.

 

 

Jednu od brojnih zastrašujućih poruka iz ovog razgovora uputio je funkcioner Savjeta mladih DPS Kolašin Luka Živković koji je rekao „ja bih da mi to sve koljemo i da ostane samo DPS u grad“. U razgovoru je učestvovala i Ivona Bulatović odbornica DPS-a.

 

 

Dakle, funkcioneri DPS-a očito na svim nivoima organizovanja dogovaraju planove za obračun sa njihovom glavnom prijetnjom, koalicijom „Mir je naša nacija“, ali očito ne političkim sredstvima.

Nezapamćeno je u političkom životu Crne Gore da organ jedne partije, dogovara ubijanje klanjem i bacanjem životinjama, članova druge političke partije.

Nakon što su funkcioneri DPS Kolašin u internoj viber grupi predlagali „klanje Demokrata i bacanje životinjama, juče je u tom gradu osvanula nova zastrašujuća poruka koja svjedoči o ozbiljnosti takvih prijetnji.

Naime, na reklamni bilbord sa slikom lidera koalicije „Mir je naša nacija“ Alekse Bečića u Kolašinu, prosuta je crvena farba kao simbol krvi.

To su tokom noći uradili isti oni koji su porukama monstruozne sadržine kovali planove za obračun sa Demokratama.

Iz Koalicije su poručili da su ovakve poruke svojstvene kriminalnom miljeu i da se mogu vidjeti još u mafijaškim filmovima.

„Pitamo cjelokupnu javnost. Da li je ovo garnitura koja može da upravlja životima građana Crne Gore i njihovom budućnosti? Gđe je su sada Veljović i Lazović koji hapse zbog humoristično-satiričnih kritika vlasti na društvenim mrežama? Hoće li SDT preduzeti hitne mjere protiv ovih lica ili će i dalje od prekršaja praviti organizovani kriminal?“ – zaključili su iz Koalicije

LAKIĆEVIĆ CRKVENOG VELIKODOSTOJNIKA NAZVAO KURVOM

Iz Kolacije je saopšteno da je opšte poznata činjenica da su svi ovi ljudi pod direktnom kontrolom šefice kolašinskog DPS-a i poslanice u crnogorskom parlamentu Marte Šćepanović koja je direktni nalogodavac svih prljavih kampanja i prijetnji koje datiraju još iz vremena lokalnih izbora.

 

 

Iz Koalicije su naveli da je odbornik DPS Kolašin, Lakićević, koji je Mitropolita crnogorsko-primorskog nazvao „starom kurvom“ bio jedan od članova obezbjeđenja koje je angažovala grupa koja je uzurpirala vlast u Budvi. „Tako je ovaj DPS funkcioner pokazao potpunu pokornost u služenju autokratskom režimu i spremnost da udari na legitinu vlast i da štiti okupatore lokalne samouprave.

IZDRŽALI SMO 30 GODINA, IZDRŽAĆEMO I TRI DANA

„Nećete nas uplašiti, ne možete nas pokolebati niti zaustaviti u našoj namjeri da pomirimo Crnu Goru. Šta vaša mržnja može protiv naših poruka mira, bratske ljubavi i zajedništva. Zato je mir kada pobijedimo mržnju.“ – saopštili su iz Koalicije „Mir je naša nacija“.

(Vijesti)

1 Comment
  1. bajo. komentariše

    Pa dečko možeš biti j.ban za ovu izjavu. To je dozvoljeno,klanje nije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.