Skandal: Za majke nema para, poslanici vlasti sebe častiti nagradama

0

Dok su građani Crne Gore već preživjeli svoj prvi šok u Novoj godini koja ih je dočekala porezom od 21% i konsekventno rastom cijena svih proizvoda, poslanici vladajuće većine, zaslužni za najnoviji pad standarda građana, častili su sebe varijabilom zbog, kako je navedeno „značajnog doprinosa u aktivnostima radnih tijela, na sjednicama Skupštine i dodatnog angažovanja“, objavio je portal “IN4S”.
Kakvog su učinka njihovi napori građani osjećaju ovih dana na svojoj koži. Ipak, prosto je nevjerovatna drskost kojom su iz budžeta, u kojem nije imalo novaca za majke sa troje i više djece, pa ni one samohrane, udijelili sebi varijabile koje iznose čak 80% od inače visoke poslaničke plate.
Odluka je donijeta na kolegijumu a u tajnosti od poslanika Demokratskog fronta Milutina Đukanovića.
On je danas u Skupštini rekao da je takva odluka donesena bez njegovog znanja i da je Demokratski front strogo protiv toga, da je to virus koji se iz Berana preselio u Skupštinu.
„Na taj način DPS plaća poslušnost svojih poslanika“, naglasio je Đukanović, koji je redakciji IN4S poslao spisak poslanika koji su „čašćeni“ varijabilom.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.