Skandal u Tivtu (VIDEO): Starleta se snimala u policijskoj stanici i policajcima na snimku dodala mačije uši!

0

Starleta Ana Korać, kada je privedena u tivatsku policiju, napravila je video klip, na kojem se vide dva policijska službenika sa kojima se ona ponaša podrugljivo.

Na snimku, koji se pojavio u javnosti, vide se kako ona, kojoj je inače zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim klanovima, snima sebe i dva policajca.

Ona snima selfi koristeći filtere pa su policajci koji su je navodno ispitivali, na snimku, dobili mačje uši i naočale. Njoj je očigledno bilo zabavno u policijskoj stanici, pa se šalila na račun policajaca.


Međutim, ono što je ovdje problematično jeste ponašanje dva policijska službenika na radnom mjestu, koji su dozvolili osobi koja je privedena da u službenim prostorijama koristi mobilni telefon i da se snima zajedno sa njima.

Da sve bude još poražavajuće, policijski službenici, kako se vidi na snimku su poniženi, kao i njihova profesija, jer im je Korać, kroz filtere, dodala i mačije uši.

Kako saznajemo, sporni snimak je napravljen u prostorijama tivatske policije, a prema našim saznanjima, niko nije odgovarao zbog ovakvog skandaloznog propusta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.