Skandal u Skupštini: Katnić saopštio da je Milan Knežević osuđen bez dokaza!

0

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević je kazao da je glavni specijalni tužilac potvrdio da nije imao nijedan dokaz u slučaju “državni udar” i da je optužen na osnovu teorije.

“Dokaze koje je tužilaštvo iznosilo bili su do situacije da prvostepeni sud ili svaki drugi sud oslobodi Kneževića jer nije bilo činjenične indicije zaklopilo ili stvorilo do te situacije da to stvori jedan sistem da ne daje nijednu drugu mogućnost izuzev onu za koju tvrdi tužilaštvo. To je učinjeno situacija sklopljena na osnovu iskaza svjedoka gospodina (Predrag) Bulatovića, a kojeg je predložila odbrana. To je činjenica i to postoji i spisima predmeta”, rekao je Katnić u Skupštini.

Nakon toga Knežević je rekao da ga je upravo Katnić oslobodio svih optužbi u “procesu vijeka”.

“Moram da vas obavijestim da sam osoba koja voli ženski pol, a nakon ovoga što je saopštio Katnić dođe mi da ga poljubim u to njegovo čelo i da mu se zahvalim na ovome što je saopštio i da pitam Stankovića da li je čuo šta je saopštio da nema nikakvih dokaza protiv mene u državnom udaru već da sam optužen na osnovu teorijskih pretpostavki”, rekao je Knežević.

Optužio je Katnića da je “fabrikovao državni udar” protiv Andrije Mandića i njega.

“Ovo će se izučavati na pravnim i medicinskim fakultetima. Ovo je genijalno, kakav Tesla, kakav Ajnštajn. Ja možda mogu da budem Tesla ali vi ste maca. Ko uzme vas pa počne da mlati vjerujte može da sruši sve mostove odavde do Vladivostoka. Sada pitam poslanika Ljuiđa Škrelju da li je čuo šta je saopštio specijalni državni tužilac da ne postoje dokazi za državni udar i za moje učešće i da sam na osnovu teorije i želja osuđen”, rekao je Knežević.

Poslanik DF-a kazao je i da je Katnić “ozvučio Veska Mujovića koji je prije toga uzeo 800.000 od Svetozara Marovića da će mu završiti da ne bude u zatvoru”.

“I sada je pitanje gdje su tih 800.000 evra i jesu li završili u nekoj čokoloda, bombonjeri, ili su u nekom zabrazdu luka jer se Mujović liječi u Evropi, Svetozar Marović od depresdije u Beogradu, a Katnić nam prosipa njegovu metafiziku i govori o tome kako on koristi zakon. Zašto ne objavite čitav razgovor između Veska Mujovića, Predraga Bulatovića i Andrije Mandića? Zato što vam ne odgovara. Stankoviću da li znate da se Katnić sredinom decembra 2018. sastao sa saradnicima Brajana Skota kako bi napravio nagodbu sa njim da ne bude optužen, a on optuži ostale agente iz optužnice. Na sastanku su bili Ssaša Čađenovioć i Veselin Veljović. Da li znate šta radi vaš “katunski tajnovidac””, rekao je Knežević.

Predrag Bulatović je rekao da je Katnić potvrdio da je optužnica protiv Kneževića podignuta teorijski.

“Sva ona priča o činjenicama je pala u vodu. Teorijski je on optužen i da nije bilo mog svjedočenja on (Knežević) ne bi bio osuđen. Ovo će morati da dokaže jer je ovim dokazao da zloupotrebljava službeni položaj, podmeće, konstruiše obračunava se sa Demokratskim frontom. Sada sam siguran da kada ste poslali ozvučenog Veselina Mujovća i objavili dio stenograma jer onaj dio što smo rekli za vas nećete da objavite vi ste željeli meni i Mandiću da montirate antetat. Vi ste ispisali sebi optužnicu, a vi Stankoviću ako imate imalo pravničkog nakon ove izjave ne da treba da ga smijenite nego da ga pošaljete u zatvor, a ako nije zatvorski slučaj neophodno je da se izvrše zdravstvene intervencije”, rekao je Bulatović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.